RTX 5060 Ti model önerisi

Bütçe
22000
Attıklarınız arasında zaten 1 seçenek var. 8 GB modele asla bakmayın bile. 16 GB olan "Palit RTX 5060 TI Infinity" modelini alabilirsiniz. AMD düşünürseniz 7800 XT tarafına da yönelebilirsin.

8 GB Ekran kartı alınmaz, nedenini merak ediyorsanız yapmanız gereken tek şey bu videoyu izlemek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben kesinlikle RTX 5060 Ti 16 GB öneririm. RX 7800XT´de alma. RTX 5060 Ti, 4070 performansı veriyor ve DLSS4 ve MFG ile sorunsuz 2K´da uzun yıllar kullanırsın. 7800XT´de FSR4 olsaydı düşünmeden 7800XT al derdim.

8 gb olayını konuyu açtıktan sonra gördüm ben de 8 gb olanları kafamdan sildim şu an şu 2 model var kafamda
5000 serisi almak yerine 4060 ti da alabilirim gibi amd ise pek düşünmüyorum sizin önerebileceğiniz farklı bir model var mı bir de yukarıdaki 2 kartta nerdeyse aynı meblağda sizce hangisi olmalı

8 GB olayını konuyu açtıktan sonra gördüm ben de 8 GB olanları kafamdan sildim şu an şu 2 model var kafamda.
5000 serisi almak yerine 4060 Ti da alabilirim gibi AMD ise pek düşünmüyorum sizin önerebileceğiniz farklı bir model var mı bir de yukarıdaki 2 kartta neredeyse aynı meblağda sizce hangisi olmalı.

İlla NVIDIA alacaksan en yenisini al her türlü daha iyi olur 5060 Ti 16 GB alın hocam o zaman.

İlla NVIDIA alacaksan en yenisini al her türlü daha iyi olur 5060 Ti 16 GB alın hocam o zaman.
monitörüm için freesync kontrol ederken desteklediğini gördüm vg258QR modelini kullanıyorum asusun rx 7800 XT de kafama yattı ama çok aradayım ilk defa amd ekran kartı kullanıcam alırsam eğer ve problem yaşar mıyım veya ısınmı sorunu olur mu teknoloji olarak ne kadar iyi durumda vs olur mu onu düşünüyorum

Monitörüm için FreeSync kontrol ederken desteklediğini gördüm VG258QR modelini kullanıyorum ASUS'un RX 7800 XT de kafama yattı ama çok aradayım ilk defa AMD ekran kartı kullanacağım alırsam eğer ve problem yaşar mıyım veya ısınmı sorunu olur mu teknoloji olarak ne kadar iyi durumda vs olur mu onu düşünüyorum.

Teknoloji olarak DLSS4 olsun yeni mimari olsun 5060 Ti önde tabii ki fakat ben olsam 7800 XT alırdım 5060'un fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum ısınma sorunu konusunda da endişe ediyorsan Nitro+ modelini alırsın ısıtma ve performans bakımından en üst modeli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı