RTX 5060 Ti sistem açılırken uyarı verdi

Efendim 5000₺ 8000₺ 10.000₺ arası en uygun fiyatlısı internette bulamadım anakartın kaç watt işlemci desteklediğini bir sıkıntı olmaz şu anlık değil mi kullansam idare etsem.

Biraz çıkarsan.

VRM'ler aşırı ısınabilir. Bundan dolayı da throtle yapar. Uzun vadede anakarta zarar da verebilir. Bu sebeple watt sınırı koyun diyorum.

Teşekkür ederim peki çok fazla etki eder mi FPS olarak 170W işlemciyi 120W sınırlasam ya da 100W gibi bir sınırlamamı koymalıyın öneriniz nedir?

Teşekkür ederim peki çok fazla etki eder mi FPS olarak 170W işlemciyi 120W sınırlasam ya da 100W gibi bir sınırlamamı koymalıyın öneriniz nedir?

120W'ı kurtarabileceğini pek sanmıyorum o anakart'ın. 100W veya 85W en ideali. Onu kendinizde bulabilirsiniz. Performans olarak yarı yarıya kayıp oluşabilir.

120W'ı kurtarabileceğini pek sanmıyorum o anakartın. 100w veya 85W en ideali. Onu kendinizde bulabilirsiniz. Performans olarak yarı yarıya kayıp oluşabilir.
Sürekli 90W gösteriyor işlemciye bağlı olan gösterge acaba anakart kendi kendine kısmış olabilirmi

Sürekli 90W gösteriyor işlemciye bağlı olan gösterge acaba anakart kendi kendine kısmış olabilirmi
Hangi uygulamadan bakıyorsunuz? Oyun içinde mi?

Hangi uygulamadan bakıyorsunuz? Oyun içinde mi?
İşlemci soğutucusu dijital kasada görünüyor

şu dediğinizi alsam 170w desteklermi hala problem olurmu

Konu silinsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…