Aynı şekilde, ikisi arasından 5070 öneririm. Ancak oyun için kullanacaksanız ve RT gibi şeylerle ilgilenmiyorsanız RX 9070 XT 16 GB çok daha mantıklı olur.
Xfx Swift Radeon Rx 9070 Xt 16gb Rx-97tswf3b9 Gddr6 256 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
OC ile RTX 5080 performansı verebiliyor. RT, MFG dahil etmiyorum.
OC yapmam derseniz de undervolt ile bile performansı artıyor eğer RT, MFG sizin için çok da önemli değilse 9070 XT öneririm.
Aynı şekilde, ikisi arasından 5070 öneririm. Ancak oyun için kullanacaksanız ve RT gibi şeylerle ilgilenmiyorsanız RX 9070 XT 16 GB çok daha mantıklı olur.
Sadece oyun için kullanacağım. Ben de normalde biraz AMD tarafına kaymak istiyorum ama AMD için sürekli hata veriyor durduk yere kapanıyor tarzı söylentiler olduğu için biraz mesafeliyim. Ama bütçem ve kullanım amacım için en iyi seçenek RX 9070 XT ise şans verebilirim.
Oyun performansı olarak en iyisi AMD hocam. AMD sürekli hata veriyor olayları eskide kaldı. Ben eski bir AMD ve güncel NVIDIA kullanıcısı olarak son 2-3 ayda AMD kullanırken almadığım kadar hata aldım. Şu an iki marka da mükemmel seviyede değil ama AMD stabilite konusunda NVIDIA'yı yakaladı diyebilirim.
AMD oyun için daha iyi NVIDIA'dan. AMD hata olayı eskide kaldı hatta daha yeni NVIDIA sürücülerinde sorun çıktı.
NVIDIA zaten odağını AI tarafına verdi artık oyuncular çok da umurunda değil.
AMD oyun için daha iyi NVIDIA'dan. AMD hata olayı eskide kaldı hatta daha yeni NVIDIA sürücülerinde sorun çıktı.
NVIDIA zaten odağını AI tarafına verdi artık oyuncular çok da umurunda değil.
Oyun performansı olarak en iyisi AMD hocam. AMD sürekli hata veriyor olayları eskide kaldı. Ben eski bir AMD ve güncel NVIDIA kullanıcısı olarak son 2-3 ayda AMD kullanırken almadığım kadar hata aldım. Şu an iki marka da mükemmel seviyede değil ama AMD stabilite konusunda NVIDIA'yı yakaladı diyebilirim.