16gb versyonunu alıcam8 GB bellekli bir karta o para ödenmez. NVIDIA Tşk geçmeye devam etsin bakalım.
Türkiye fiyatlarını nerede gördünüz? Link verebilir misin? teşekkürler..Yeni açıklanan fiyatlarla birlikte 5060 Ti 16 GB versiyonu bütçem yetiyor. Sizce yeni mimari ile 5060 Ti mı yoksa 7800 XT mi?
26k ya 16 GB'lik 5060 Ti modeli gördüm ama bekle bekle çüğrüdük yeni kartlar gelecek diye 6 aydır bekliyorum ebn son dayanamadım 22K'den 7800XT aldım.
çok denemedim ama bana tat verdi sürücüleri bi güncelle sonra ayarları biraz kurcala düzelir bu kart dediğin gibi takılması imkansızNasıl çıktı bende aldım pişman oldum iade edeceğim galiba FiveM GTA 5 de yollar evler yüklenmiyor sistem nedir sende?
7800xt ekran kartında söylediğin gibi bir sorun yaşanmaz. senin ya işlemcide bir sorun olabilir ya da kartta bir sorun olabilir. normal şartlarda asla öyle bi sorun yaşamazsın.Nasıl çıktı bende aldım pişman oldum iade edeceğim galiba FiveM GTA 5 de yollar evler yüklenmiyor sistem nedir sende?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.