RTX 5060 Ti vs RX 9060 XT

Benim de tercihim 5060 Ti'dan yana fakat fiyat farkı var ve az değil.

Hocam sizin kararınız ben memnunum AMD'den. Dediğide doğru FSR desteği şu anlık çok az. Ayrıca 27k ya çıkabiliyorsanız biraz daha ekleyip RX 9070 XT her sekilde ikisinden de çok daha iyi.

Neden özellikle o linki attınız? 16 GB 5060 Ti daha uygun fiyatlı olan modelleri var.

Anladım.

Dediğim gibi peşin fiyatına 6 ay taksit yapan yerler az ve kartın beyaz olmasını istiyorum sistem komple beyaz olduğu için.

Hocam vallahi aradaki fiyat farkı biraz fazla. Birbirine yakın fiyatta olsa 5060 Ti al derdim ama bu durumda RX 9060 XT daha mantıklı. Neden bilmiyorum ama beyaz olan ürünler genelde daha pahalı oluyor.

Ve bir de şunu soracağım ben hiç 2K veya 4K oyun oynamıyorum yani VRAM olarak çok kullanmıyorum 5060 Ti'ın 8 GB versiyonunu alsam ne olur?

Ve bir de şunu soracağım ben hiç 2K veya 4K oyun oynamıyorum yani VRAM olarak çok kullanmıyorum 5060 Ti'ın 8 GB versiyonunu alsam ne olur?

Yeni çıkan oyunlarda yine yetersiz olacak. Artık imkan varsa 8 GB VRAM'lı GPU alınmaz. Uzun vadeli yatırım değildir.

En az 12 GB VRAM, mümkünse 16 GB olması lazım. Bende RTX 4070 Super var ve 12 GB. Bazı oyunlarda ucu ucuna yetiyor ama hala iş görür. 8 GB kesinlikle alınmaz, en kötü ihtimalle 12 GB olması gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…