RTX 5060 ve R7 5700'lü sistem alınır mı?

Zeixrion

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Yok
Sistem bu bütçem daha maalesef çıkamaz. Bir de eğer bu sistem alınmazsa vatan veya İncehesap'tan sistem önerirseniz memnun olurum.
(Sisteme ekstra 2000 küsur TL'ye beyaz segotep bevere 240mm sıvı soğutucusu ekledim)
Bu sisteme bütçen çıkar mı?

Sistem bu bütçem daha maalesef çıkamaz. Bir de eğer bu sistem alınmazsa vatan veya İncehesap'tan sistem önerirseniz memnun olurum.
(Sisteme ekstra 2000 küsur TL'ye beyaz segotep bevere 240mm sıvı soğutucusu ekledim)
hocam r7 5700x ve rx 6700xt kullanıyorum çift fanlı kule tipiyle maksimum 70 gördüm ama termal macunu az sürdüm biraz kalitesizdi bide 60 dereceyi geçmez diye düşünüyorum sıvıda işlemci fiyat için ddr4te kalınıcaksa iyi hdd takviyesi yapabilirsiniz 1k gibi bir fiyata ileriki zamanda dar boğazda yapmaz sorunsuz çalışır.

hocam r7 5700x ve rx 6700xt kullanıyorum çift fanlı kule tipiyle maksimum 70 gördüm ama termal macunu az sürdüm biraz kalitesizdi bide 60 dereceyi geçmez diye düşünüyorum sıvıda işlemci fiyat için ddr4te kalınıcaksa iyi hdd takviyesi yapabilirsiniz 1k gibi bir fiyata ileriki zamanda dar boğazda yapmaz sorunsuz çalışır.
Hocam r7 5700 biraz kafa kurcalıyor bende nedense. Sistem de şansıma tam istediğim gibi beyaz akvaryum ve beyaz ekran kartıyla beraber hemde rtx5060. Yani 8gb diye çok tavsiye edilmesede öyle büyük oyunlar oynamayacağım için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Bir de ddr4 de kalmak çok büyük bir sıkıntı mı olur ?

Hocam R7 5700 biraz kafa kurcalıyor bende nedense. Sistem de şansıma tam istediğim gibi beyaz akvaryum ve beyaz ekran kartıyla beraber hem de RTX5060. Yani 8 GB diye çok tavsiye edilmesede öyle büyük oyunlar oynamayacağım için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Bir de DDR4 de kalmak çok büyük bir sıkıntı mı olur?

Akvaryum kasada PSU'su iyi değil. Bu bütçede DDR5 tercih edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı