RTX 5060Ti 16GB sistemde bir eksiklik var mı?

CureShootz

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Bu sistemi buldum, 16GB VRAM var. Çoğu yerde bu sisteme bu ücret 8GB sisteme veriliyor. Bu kasada bilmediğim bir eksiklik var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

GameGaraj 5060 Ti konusunda gayet uyguna sistemler satıyor. Burada anormal bir durum yok. Daha bilindik parçalar ile de aynı sistem vardı fakat bu sistem yeni çıkmış ve TwinMOS markasıyla anlaşmışlar. Marka kalitesi hakkında pek bilgim yok.

şuan bu sistemin videosunu çekmiş bir kanal izledim ramler hoşuma gitmedi
ssd hakkında internette pek bişey bulamadım anakartta marka yönünden düşündürdü beni tabi biostar kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar ben olsam msi,gigabyte.asus bir anakart alırdım tabi sistemde kullanılan anakartıda araştırmak lazım sistemin fiyatı uygun gibi. tek tek topladığında 43 bin lira civarıdır.

Hocam 6000MHz 2x16 olarak güncellesem aynı markadan mantıklı olur mu? Yoksa siz marka özelinde mi RAM'ler için beğenmedim dediniz

Anladım teşekkür ederim araştırayım ben markayı.

Fiyatı uygun fakat GameGaraj için klasik bir fiyat diyebilirim eğer acele yoksa beklenebilir. Yakın fiyata en azından anakart, RAM ve SSD seçenekleri olan bir sistem çıkacaktır.

Hocam TwinMOS RAM'lerde Micron bellekler var bunlar kötü bellekler.

Ve son olarak size zahmet bu sistemi izlediğiniz videonun linkini atabilmeniz mümkün mü? Şimdiden teşekkür ederim.

Fiyatı uygun fakat GameGaraj için klasik bir fiyat diyebilirim eğer acele yoksa beklenebilir. Yakın fiyata en azından anakart, RAM ve SSD seçenekleri olan bir sistem çıkacaktır.
Bekleyeceğim hocam özellikle 9060xt için bekliyorum.

Ve son olarak size zahmet bu sistemi izlediğiniz videonun linkini atabilmeniz mümkün mü? Şimdiden teşekkür ederim.

Bekleyeceğim hocam özellikle 9060xt için bekliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bekleyeceğim hocam özellikle 9060XT için bekliyorum.

9060XT çıktığında 5060 Ti sistemleri daha uygun ve bollaşacaktır. Bende beklemekten yanayım. AMD tarafında şu an 5060 Ti rakibi kart yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…