RTX 5070 & 9800x3D sistem nasıl?

Bütçe
90000

XERTION

Decapat
Daha fazla  
Ne diyorsunuz sistem nasıl? Eksik vs bir şey var mı fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim, o fiyat bandında 5080 var demeyin arkadaşlar uzun yıllar kullanacağım değiştirme gibi bir amacım yok.

Dosya Ekleri

• s.PNG
    s.PNG
    95,2 KB · Görüntüleme: 51
Hocam bence işlemciye o kadar para vermek yerine ekran kartını 5070 Ti yapıp RAM'i 32 yapıp depolamayı 2 TB yapabilirsiniz ek olarak o ekran kartına o parayı vereceğinize bin TL daha ucuza 5070 Ti alabiliyorsunuz. Genel olarak bütün parçalara çok fazla para harcamışsınız hocam çok bilinçsiz bir harcama gibi gözüküyor soğutmaya verdiğiniz paraya 3 fanlı sıvı soğutmalar alınıyor bütçeniz tam olarak nedir acaba?

Hocam bence işlemciye o kadar para vermek yerine ekran kartını 5070 Ti yapıp RAM'i 32 yapıp depolamayı 2 TB yapabilirsiniz ek olarak o ekran kartına o parayı vereceğinize bin TL daha ucuza 5070 Ti alabiliyorsunuz. Genel olarak bütün parçalara çok fazla para harcamışsınız hocam çok bilinçsiz bir harcama gibi gözüküyor soğutmaya verdiğiniz paraya 3 fanlı sıvı soğutmalar alınıyor bütçeniz tam olarak nedir acaba?
CS2 oynuyorum, işlemci benim için çok önemli, ilerde parçaları değiştirmek istemediğim için pahalı olsa da en iyilerini seçmek istedim, ileride 5080 ile vs upgrade ederim muhtemelen, dediğim gibi kaliteli olmasını istiyorum.

1750272583373.png
1750272592012.png

hocam aynı paraya daha kaliteli şeyler alabilirsiniz size önerim soğutucuyu değiştirip artan paraya ram almanız tarafında olacaktır

Technopat Haberler

Geri
Yukarı