RTX 5070 alınır mı?

RTX 30XX ve AM4 fiyatları düşer mi sizce bu gelişmeden sonra? Satılan ekran kartı sayısı artar gibi geliyor bana.

RTX 30XX ve AM4 fiyatları düşer mi sizce bu gelişmeden sonra? Satılan ekran kartı sayısı artar gibi geliyor bana.
AMD çok geride, RTX 30 ve 40 serilerinin de üretimi durdu. Pek düşeceklerini sanmam.

AMD çok geride, RTX 30 ve 40 serilerinin de üretimi durdu. Pek düşeceklerini sanmam.

5070 25 bin gibi bir fiyattan girerse şu anki 4070s ile aynı fiyatta. Mantıken 4070S'in fiyatı düşecek bu döngüyle devam edecek. İkici elde de elindeki kartı satıp 5070 almak isteyenler olacaktır illaki ilandaki kart sayısı arttıkça fiyatlar düşer diye düşündüm.

5070 i 5800x3d besler mi 2k da ne dersiniz? şu an 3070 kullanıyorum.

Son düzenleme:

Çok ağır darboğaz yapacaktır.

Reis senle konuşmuştuk 3 ay önce 4070 ti super sistem toplamıştım konuşmuştuk 3 ay önce aldığım paraya 5 bin serisi alınır mıydı hata mı ettim sence

Reis senle konuşmuştuk 3 ay önce 4070 ti super sistem toplamıştım konuşmuştuk 3 ay önce aldığım paraya 5 bin serisi alınır mıydı hata mı ettim sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…