RTX 5070 alınır mı?

Lyc

Hectopat
Daha fazla  
Fransa'dan RTX 5070 almayı düşünüyorum alınır mı? İnternette 5000 serisine sorunlu diyorlardı pek emin olamadım.

Sorunlu değil, yeni girdi piyasaya ve ufak tefek eksiklikleri var. 2-3 güncellemeyle düzelir. Alınır mı konusuna gelirsek, fiyatına bağlı olarak elbette alınır.

Fransa'dan RTX 5070 almayı düşünüyorum alınır mı? İnternette 5000 serisine sorunlu diyorlardı pek emin olamadım.

Alınmaz mı kral?

Son düzenleyen: Moderatör:

Alınmaz. Onun yerine 9070XT veya 4070 Super seçin. 4090 gücünde olacak kart 4070 Super'in gerisinde çıktı

Son düzenleyen: Moderatör:
sorunlu değil ancak ben f/p olarak 9070xt yi tercih ederdim. Aynı performans veriyorlar hatta 9070 bir tık daha iyi.

NVIDIA almaya param varken AMD tercih etmeyi düşünmüyorum sorunu yoksa alacağım cevaplar için teşekkürler.

Bence 9070XT fiyatina gore cok guzel performans veriyor. 5070 yerine tercih edenleri anlarim.

Ama yine de benim tercihim 5070 olacak. Maalesef Ihtiyaclarim icin daha uygun bir kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…