RTX 5070 alınır mı?

Bütçe
33000
RTX 5070 gayet güçlüdür ve 2K´da yüksek performans verir.
Performans olarak bir sıkıntısı yok fakat ileride VRAM throttling yiyeceğine eminim.
5070 alan adam 2K'da grafikleri fullemek ister. Bu durumda da VRAM throttling yeme ihtimali yüksek. Yeni çıkan oyunlar artık VRAM sömürücü olmaya başlıyor.
NVIDIA 5070 kullananları 1080P'ye zorluyor bu durumda.

5070 Ti Türkiye'de indirimlerle 39k civarlarına iniyor. Yurt dışı fiyatlarını bilmiyorum ama tahminen ya benzer ya da daha ucuzdur. Bütçenizi çok aştığını sanmıyorum.

2K'da oynuyorsanız 5070 ileride 12 GB VRAM dolayı sıkıntı çıkartacaktır. Bu durumda da beklentiniz olan uzun kullanım kriteri çürüyor.

Katılıyorum size aileme aynı şekilde söyledim ancak 20k biriktirdim eksiğimi onlara tamamlattığım için özellikle onu alalalım diyemiyorum maalesef. Artık son söz onların.

Gaming Gecesi'nden falan 38-39'a 5070 Ti alın bütçeyi biraz zorlayıp ya da 5070 Super bekleyin. 5070, 33 binlik kart değil. Bütçeyi aşmadan ikinci el 4080 de çözebilirsiniz titiz bir araştırmayla.

Ailem yurt dışında orada daha uygundur diye tahmin ediyorum bakalım araştırsınlar söylediğinizi de değerlendireceğim teşekkür ederim.

RTX 5070 gayet güçlüdür ve 2k´da yüksek performans verir. Ancak NVIDIA şart değil ise AMD 9070XT alabilirsin. Ya da bütçen çıkarsa 40k banında RTX 5070 Ti alabilirsin. Ancak AMD tercih etmiyor isen veya 5070 ti´a bütçen çıkmıyor ise 5070 alabilirsin. Ben Galax gibi markaların kartlarını öneririm ama gösterişli de olsun dersen, ASUS pime linkini bırakıyorum.

Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için biraz görüntü de güzel olsun istiyorum evet değerlendireceğim.

Ailem yurt dışında orada daha uygundur diye tahmin ediyorum bakalım araştırsınlar söylediğinizi de değerlendireceğim teşekkür ederim.

33 bin TL, 840 dolar civarı yapıyor. İndirim dönemlerinde 5070 Ti düşürülebilir yurt dışında bu bütçede. Maksimum 50 dolar falan ekleyerek bulunur en kötü.

Performans olarak bir sıkıntısı yok fakat ileride VRAM throttling yiyeceğine eminim.
5070 alan adam 2K'da grafikleri fullemek ister. Bu durumda da VRAM throttling yeme ihtimali yüksek. Yeni çıkan oyunlar artık VRAM sömürücü olmaya başlıyor.
NVIDIA 5070 kullananları 1080P'ye zorluyor bu durumda.

Problem olmaz dostum 12 GB VRAM hala 3 yıl götürebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı