Ciddi diyorum İzmir'de bir dükkan satıcısı direk güncellik açısından bunları düşündüm eğer 3090 her ikisinden de saf kas gücü olarak güçlüyse zaten DLSS falan faydalanırım her türlü.
Ciddi diyorum İzmir'de bir dükkan satıcısı direk güncellik açısından bunları düşündüm eğer 3090 her ikisinden de saf kas gücü olarak güçlüyse zaten DLSS falan faydalanırım her türlü.
Daha güçlü değil, ama onlara yakın. Ben sende 3090 var sandığım için öyle bir yorum yapmıştım. Yeni alacaksın ise f/p ürünü olarak kesinlikle 9070xt ye yönelmelisin
Daha güçlü değil, ama onlara yakın. Ben sende 3090 var sandığım için öyle bir yorum yapmıştım. Yeni alacaksın ise F/P ürünü olarak kesinlikle 9070XT'ye yönelmelisin.
Markaları konusunda bir bilgim yok ne yazık ki, bir şey diyip sizi yanlış yönlendirmeyeyim. Onun için ayrı bir konu açabilirsiniz isterseniz bilen arkadaşlar ilgilenir.
Markaları konusunda bir bilgim yok ne yazık ki, bir şey deyip sizi yanlış yönlendirmeyeyim. Onun için ayrı bir konu açabilirsiniz isterseniz bilen arkadaşlar ilgilenir.