S syn.musto Femtopat Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #11 Bu kasanın sadece beyazı Hepsiburada'da var anladım onun gibi başka var mı bilemiyorum.
E emirhan20 Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #12 Bir tane önereyim istersen Lian Li'den kat ve kat daha iyi.
S syn.musto Femtopat Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #13 Güzel olur ekran kartı ve işlemcinin uyacak şekilde. Bir de hepsini başka sitelerden en ucuzu bularak almak mı mantıklı yoksa tek bir siteden mi?
Güzel olur ekran kartı ve işlemcinin uyacak şekilde. Bir de hepsini başka sitelerden en ucuzu bularak almak mı mantıklı yoksa tek bir siteden mi?
E emirhan20 Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #14 XIGMATEK AQUA ULTRA SİYAH 7x12cm ARGB 3 TARAFI TEMPERLİ CAM MidT E-ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK AQUA ULTRA SİYAH 7x12cm ARGB 3 TARAFI TEMPERLİ CAM MidT E-ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com İşlemci uyumu diye bir şey yok reis anakart ve ekran kartı uyumu var kasalarda bu kasa çok iyi ama beğenmediysen başka bir tane önerebilirim.
XIGMATEK AQUA ULTRA SİYAH 7x12cm ARGB 3 TARAFI TEMPERLİ CAM MidT E-ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK AQUA ULTRA SİYAH 7x12cm ARGB 3 TARAFI TEMPERLİ CAM MidT E-ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com İşlemci uyumu diye bir şey yok reis anakart ve ekran kartı uyumu var kasalarda bu kasa çok iyi ama beğenmediysen başka bir tane önerebilirim.
S syn.musto Femtopat Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #15 Aslında güzel duruyor bir araştırırım bakarım Lian Li gibi. Anakart olarak MSI mı ASUS mu?
E emirhan20 Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #16 syn.musto dedi: Güzel olur ekran kartı ve işlemcinin uyacak şekilde. Bir de hepsini başka sitelerden en ucuzu bularak almak mı mantıklı yoksa tek bir siteden mi? Genişletmek için tıkla... Ayrı ayrı sitelerden almak daha mantıklı ama vatan da varsa Vatan'dan al vatanın garantisi bayağı iyi.
syn.musto dedi: Güzel olur ekran kartı ve işlemcinin uyacak şekilde. Bir de hepsini başka sitelerden en ucuzu bularak almak mı mantıklı yoksa tek bir siteden mi? Genişletmek için tıkla... Ayrı ayrı sitelerden almak daha mantıklı ama vatan da varsa Vatan'dan al vatanın garantisi bayağı iyi.
S syn.musto Femtopat Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #17 Vatan iyi de pahalı biraz. 120 k ya düşünüyorum da sistemi ne kadar karlı olursa o kadar iyidir
E emirhan20 Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #18 syn.musto dedi: Vatan iyi de pahalı biraz. 120 k ya düşünüyorum da sistemi ne kadar karlı olursa o kadar iyidir Genişletmek için tıkla... Pahalı ama güvenilir Anakart öneriyim mi?
syn.musto dedi: Vatan iyi de pahalı biraz. 120 k ya düşünüyorum da sistemi ne kadar karlı olursa o kadar iyidir Genişletmek için tıkla... Pahalı ama güvenilir Anakart öneriyim mi?
S syn.musto Femtopat Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #19 Olur kanka.
E emirhan20 Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #20 Anakart için max bütçe nedir?