RTX 5070 ekran kartı B650 anakarta takılır mı?

Daha fazla  
Herkese merhaba, MSI Pro B650 m-b anakartım var. Geçen hafta satın aldığım sistemde şimdi de 5000 serisi tanıtıldı. Soketler halkında ve sistem hakkında yeterince bilgi yok. Ben şimdi bu sisteme RTX 5070 takabilir miyim?

Sistemin özellikleri;
İşlemci AMD R5 7500 F

Anakart. MSI Pro B650 m-b. AMD B650 soket AM5 DDR5 6800 MHz.

Ekran kartı 4070 Super.

RAM 5600 MHz 16 GB tek slot.

SSD. 4000 okuma 3600 yazma.

750W güç ünitesi.

Kasada da yeterince yer var.

7500 F I çok önerdiler açıkçası eğer darboğaza sokmazsa değiştirmeyi düşünüyorum ama bir bakıma da performans değerlendirmesinde çok böyle büyük bir fark göremiyorum 4070 super ile düz 5070 arasında tabi ki daha iyi de böyle bir iş acaba fanteziye mi kaçıyor onun kararını veremedim.

Hocam çok abartı fiyatlara gelecek ve zaten birçok yeni güncel teknolojileri 4000 serisi de alacak. Bence bu şekilde kullanmaya devam edin. Dİlerseniz GPU Tweak III uygulamasıyla biraz güvenli hız aşırtma da yapabilirsiniz.
4000 serisine iyileştirme gelecek ama malesef multi frame generation çok kare üretimi fps arttırma 5000 serisi ile sınırlı olacak.

4000 serisine iyileştirme gelecek ama malesef multi frame generation çok kare üretimi fps arttırma 5000 serisi ile sınırlı olacak.
O kadarı da şimdilik olmazsa sorun olmayacaktır. 3000 serisi kullanıyor olsa belki geçmek güzel olur derim ama 4000 serisinden geçmek hele ki iddialara göre bahsedilenden çok daha pahalı olacak bir kart serisi, mantıklı olmayacaktır fikrimce.

O kadarı da şimdilik olmazsa sorun olmayacaktır. 3000 serisi kullanıyor olsa belki geçmek güzel olur derim ama 4000 serisinden geçmek hele ki iddialara göre bahsedilenden çok daha pahalı olacak bir kart serisi, mantıklı olmayacaktır fikrimce.
Hocam zaten fiyatı 549 dolar 19k küsür türkiye satış fiyatı da 25.000 ne kadar olacakki en fazla ?

Ön satıştan eğer yakalanıp alınabilirse ilk başlarda ancak öyle mantıklı fiyatlara alınabilir yoksa itopya vatandan falan yüksek fiyatla çıkabileceğini düşünüyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı