B BaBaYagaaa Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #1 RTX 5070 Gainward Python III modeli alınır mı? Kullanan varsa sıcaklık değerleri nasıl, yardımcı olursa çok sevinirim.
RTX 5070 Gainward Python III modeli alınır mı? Kullanan varsa sıcaklık değerleri nasıl, yardımcı olursa çok sevinirim.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.957 Makaleler 5 Çözümler 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #2 Gainward'ın Python III serisi üst serileri diye biliyorum, alınabilir.
B BaBaYagaaa Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #3 Damon Salvatore dedi: Gainward'ın Python III serisi üst serileri diye biliyorum, alınabilir. Genişletmek için tıkla... İlk defa alıyorum diğer kartlardan ucuzdu. Bende bir forumda araştırayım dedim bilgi için tskrler.
Damon Salvatore dedi: Gainward'ın Python III serisi üst serileri diye biliyorum, alınabilir. Genişletmek için tıkla... İlk defa alıyorum diğer kartlardan ucuzdu. Bende bir forumda araştırayım dedim bilgi için tskrler.
E elmaves Femtopat Katılım 1 Eylül 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:34 #4 BaBaYagaaa dedi: İlk defa alıyorum diğer kartlardan ucuzdu. Bende bir forumda araştırayım dedim bilgi için tskrler. Genişletmek için tıkla... Aldın mı kanka aldıysan bilgi versene memnun musun bende düşünüyorum aynı kartı
BaBaYagaaa dedi: İlk defa alıyorum diğer kartlardan ucuzdu. Bende bir forumda araştırayım dedim bilgi için tskrler. Genişletmek için tıkla... Aldın mı kanka aldıysan bilgi versene memnun musun bende düşünüyorum aynı kartı
B BaBaYagaaa Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:52 #5 elmaves dedi: Aldın mı kanka aldıysan bilgi versene memnun musun bende düşünüyorum aynı kartı. Genişletmek için tıkla... Kanka ASUS Prime aldım ya yaşadığım memleket sıcak olduğu için riske etmedim.
elmaves dedi: Aldın mı kanka aldıysan bilgi versene memnun musun bende düşünüyorum aynı kartı. Genişletmek için tıkla... Kanka ASUS Prime aldım ya yaşadığım memleket sıcak olduğu için riske etmedim.
E elmaves Femtopat Katılım 1 Eylül 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:04 #6 BaBaYagaaa dedi: Kanka ASUS Prime aldım ya yaşadığım memleket sıcak olduğu için riske etmedim. Genişletmek için tıkla... Bende Gigabyte almaya karar verdim Eagle sff olanı
BaBaYagaaa dedi: Kanka ASUS Prime aldım ya yaşadığım memleket sıcak olduğu için riske etmedim. Genişletmek için tıkla... Bende Gigabyte almaya karar verdim Eagle sff olanı