RTX 5070 Galax 1-Click OC vs Palit Infinity 3

Bütçe
30000

Weeping Angel

Hectopat
2 fanlı Galax 1-Click OC modeli mi, 3 fanlı Palit Infinity 3 modeli mi daha iyidir? Palit modeli yaklaşık 2 bin TL fazla tutuyor ama ödeyebiliyorum sorun değil. Hangisi iyiyse onu alacağım. Bu iki modelin de düzgün bir incelemesini bulamadım. Hangisi alınmalı?

Palit'ten yana olurdu benim tercihim.

Her türlü daha iyi soğutmaz ama karşılaştırdığınız iki modele göre evet palit daha iyi soğutur .
Peki ne kadarlık bir sıcaklık farkı olur? 1-2 derece ise Galax alacağım, hem görünümü de daha çok hoşuma gitti.

Ayrıca "Dünyanın En Kapsamlı EKRAN KARTI KARŞILAŞTIRMASI" videosunda Galax marka Palit'e göre bayağı iyi sonuçlar veriyordu.

O kadar detaylı bilemiyorum bu konuda genel bir bilgiye sahibim, bir şey diyip sizi yanlış yönlendirmeyeyim. Bilgili arkadaşların yorumlarını bekleyin derim

Gaming.gen.tr'den Galax modelinin siparişini verdim. Hem görünüşü hoşuma gitti hem de daha ucuz. Sıcaklıkların çok fark edeceğini sanmıyorum.

Gaming.gen.tr'den Galax modelinin siparişini verdim. Hem görünüşü hoşuma gitti hem de daha ucuz. Sıcaklıkların çok fark edeceğini sanmıyorum.

Galax ekran kartınız yük altında kaç derece ve normalde kaç derece görüyor söyler misin sizinle aynı ikilem arasında kaldım.

Galax ekran kartınız yük altında kaç derece ve normalde kaç derece görüyor söyler misin sizinle aynı ikilem arasında kaldım.
Boşta 44 derece şu an. Horizon Zero Dawn Remastered oyununda 2k Maks ayarlar Dlss ve Fg kapalı 90-100fpslerde 77-78 derece gördüm. Bf2042 oyununda da aynı şekilde. Msi Afterburner'den güç limitini 70% veya 80%'e alıp 5-6 fps kaybı ile 70 derecenin altına düşürebiliyorum. 2k'da zaten yüksek fpsler verdiği için ben sürekli 70% limit ile kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Teşekkür ederim benim de tercihim Galax olacak gibi fazladan paraya gerek yok ama Palit'in de soğutması daha iyi olur gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…