RTX 5070 Gaming Trio OC vs XFX Swift RX 9070XT

858271

Femtopat
Benim de aklımda 9070XT almak vardı fakat çok sorun yaşayan olduğunu gördüm 5070'e karar verdim. bir de 9070XT alırsan yaklaşık 2K fark oluyor, daha iyi PSU gerektiğinden sizce ne almalıyım? (Yurt dışından alacağım iade şansım yok.)Aalırsam 9070XT'yi XFX Swift. 5070'i Gaming Trio OC alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam çok sorun yaşayan gördüm fake frame sorun etmiyorum bir de ileride vr için kullanma amcım var amd vr da çok iyi değilmiş objektif yorumlayabilir misiniz şuanki durumu çok kararsızım
Açıkçası alınacaksa bile XFX ten yana pek iyi düşünmüyorum, hem VR için kullanacaksan 5070 daha iyi olacaktır orası doğru, eğer yurt dışından alacaksanız uygunsa 5070ti daha iyi ve uzun ömürlü olur

Açıkçası alınacaksa bile XFX ten yana pek iyi düşünmüyorum, hem VR için kullanacaksan 5070 daha iyi olacaktır orası doğru, eğer yurt dışından alacaksanız uygunsa 5070ti daha iyi ve uzun ömürlü olur
ti çok fark koyuyor hocam 9070xt ile 5070 arasında qhd ultrada çok fark olur mu amacım bu ayarlarda yeni çıkan oyunları 2-3 sene akıcı oynatabilmesi ai kullanarak da olabilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı