RTX 5070 hazır PC alınır mı?

Bu iyi değilse toplama değil hazır sistem olarak 5070 önerebilecek var mı 50 60 k arası.

Kanka PC gayet iyi neredeyse bayağı iyi alınır parasıda iyi elinde para varsa al bence güzel fırsat.

Ama 62K için 32 GB az kral bir 64 GB 5 TB falan olsaydı hakkını verirdi bir de kasa siyah beyaz olsa bu fiyat gen yevallah biraz kazıklıyorlar ama sana kalmış gene.

Hocam affedersin ama bir tane bile doğru bilgi yok şu yazdıkların arasında.

Bu iyi değilse toplama değil hazır sistem olarak 5070 önerebilecek var mı 50 60 k arası.

9070XT ister misin? 5070'ten daha iyi.

Hocam affedersin ama bir tane bile doğru bilgi yok şu yazdıkların arasında.

9070XT ister misin? 5070'ten daha iyi.

DLSS ve RTX yuzundejn AMD istemiyorum 5070 RTX acıp kullanabileceğim bir kart çünkü.

Önerebilecek var mı 50 60 arası 5070 AMD değil bir de hazır sistem toplama değil.

DLSS ve RTX yuzundejn AMD istemiyorum 5070 RTX acıp kullanabileceğim bir kart çünkü.

Önerebilecek var mı 50 60 arası 5070 AMD değil bir de hazır sistem toplama değil.

9070XT çok daha iyi 5070'ten bu NVIDIA takıntısı ne?

Hocam saf güç DLSS'den daha önemli bir tık. Ben aldım pişman oldum. Fortnite bile 2K 70FPS şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…