RTX 5070 hazır sistem alınır mı?

Bu bütçelere sanırım RX 9070 alınabiliyor. 9070 Hazır sistemlere bakın isterseniz. 5000 serisinde MFG olması 1 artı ancak, saf kas olarak 9070 çok daha üstün. Ayrıca 16 GB VRAM olması da avantajlı oluyor. Ancak NVIDIA istiyor iseniz alabilirsiniz.

Bir şey belirtmek isterim. Mümkünse bu sistemi aldığınız zaman soğutucuyu kutu halinde isteyin. Öyle gönderiyorlar mı bilmiyorum ama siz deneyin. Soğutucu fiyatını hiç hak etmiyor, sistem de bulunan AK400´ü satıp Phantom Spirit almanızı öneririm. Phantom Spirit ile aynı fiyatta AK400. AK400 ile R5 7600, bazı oyunlarda 76 dereceleri görüyor, ve CS2 gibi bir oyunda 71 dereceye ulaşıyor. Phanrom Spirit ve R5 7600 kullanıyorum ortalama 61-62 derece. Bu yüzden Phantom Spirit önerdim.

Bu bütçelere sanırım RX 9070 alınabiliyor. 9070 hazır sistemlere bakın isterseniz. 5000 serisinde MFG olması 1 artı ancak, saf kas olarak 9070 çok daha üstün. Ayrıca 16 GB VRAM olması da avantajlı oluyor. Ancak NVIDIA istiyor iseniz alabilirsiniz.

Bir şey belirtmek isterim. Mümkünse bu sistemi aldığınız zaman soğutucuyu kutu halinde isteyin. Öyle gönderiyorlar mı bilmiyorum ama siz deneyin. Soğutucu fiyatını hiç hak etmiyor, sistem de bulunan AK400´ü satıp Phantom Spirit almanızı öneririm. Phantom Spirit ile aynı fiyatta ak400. AK400 ile R5 7600, bazı oyunlarda 76 dereceleri görüyor, ve CS2 gibi bir oyunda 71 dereceye ulaşıyor. Phanrom spirit ve R5 7600 kullanıyorum ortalama 61-62 derece. Bu yüzden Phantom Spirit önerdim.

Zaten hazır sistemlerde soğutucular çoğunlukla işlemciye zarar gelmesin diye kutusuyla geliyor ve bende dediğiniz soğutucuyu almayı düşünüyorum zaten güzel soğutucu. 9070'li hazır sistem yok varsa da pahalı yani X3D işlemcilerle yapmışlar tek tek toplamakla da uğraşamam, zaten güzel bir sistem bulmuşum hem DLSS 4'te var biraz da NVIDIA'cıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı