RTX 5070 aldım ama bir türlü karar veremedim. 2K çözünürlükte kullanacağım ve elimde iki işlemci seçeneği var: R5 7500F ve R5 9600X. Aralarındaki fiyat farkına değer mi, emin değilim. Bütçem biraz sıkışık ama uyumsuzluk olursa, R5 7500F yerine mecburen R5 9600X alacağım. Anakart olarak ASUS Prime B650M-K düşünüyorum. Anakart için maksimum 5.000 TL bütçem var, önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
7500F de çok güzel işlemci ama 9600X almanız mümkünse tercih edin, güzel ve güncel bir ekran kartı almışsınız zaten, işlemciyi de öyle tamamlarsınız. Az da olsa frekans farkı var, FPS'ye yansır.
7500F de çok güzel işlemci ama 9600X almanız mümkünse tercih edin, güzel ve güncel bir ekran kartı almışsınız zaten, işlemciyi de öyle tamamlarsınız. Az da olsa frekans farkı var, FPS'ye yansır.
Elbette olduramıyorsanız bütçeyi kendinizi harap etmeyin. Sadece uyum soruyorsanız 7500F de ismen eski olsa da son nesil bir işlemci, fabrikada bir önceki daha yüksek nm üretim bandında üretildiği için eski isimli ve ucuz. Yoksa mimarisi ve soketi güncel.
Elbette olduramıyorsanız bütçeyi kendinizi harap etmeyin. Sadece uyum soruyorsanız 7500F de ismen eski olsa da son nesil bir işlemci, fabrikada bir önceki daha yüksek nm üretim bandında üretildiği için eski isimli ve ucuz. Yoksa mimarisi ve soketi güncel.