Yanilmiyorlar da degil, biraz oyle. Ama fiyati her ne kadar uygun olsa da 7500F verdiginiz diger islemcilere gore daha dusuk performans verdigini de unutmamaniz lazim. 7500F F/P orani iyi oldugu icin giris seviye AM5 sistem toplayacaklara bolca onerilen bir islemci. Eger butceniz yetiyorsa 7700X veya 9700X'i alin derim ben sahsen. Aradaki fiyat farkinin degip degmeyecegi tamamen sizin razi olup olmadiginiza bagli. Isin sonunda 7700X veya 9700X aldiginizda her turlu 7500F kullananlardan cok daha iyi bir performansta olacaginiz kesin. Ayrica ileride 5070 ustu ekran kartlarina gecis yapmak isterseniz de evet, 9700X cok daha yerinde bir secim olur.
Uzun lafin kisasi ben sahsen butcemin yettigi en guclu, en yuksek performansli donanim ne ise onu alirdim. Ustte verdigim argumanin ucu cok kor oldu, icimdekini istedigim gibi dokemedim cunku cok uzardi. Ucu kor bir arguman sundugum icin beni tam anlayamayip elbette tam tersini soyleyecek birileri cikacaktir. Eger olur da oyle bir tartisma yasanirsa bakarsiniz hangi tarafa daha cok akliniz yattiysa o tarafa yonelirsiniz artik.