RTX 5070 laptop Witcher 4'ü tahmini hangi grafik seviyesinde oynatır?

CelalShengor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Merhaba hocalarım. İzleyenler olmuştur Witcher 4 oynanış görüntüleri geldi. Uzun zamandır Witcher 4'ü bekliyorum. Yeni bir laptop aldım ve tahmini olarak hangi ayarlarda stabil kasmadan oynarım diye merak ediyorum. Birçok şey belli değil oyun hakkında ama tahminlerinizi bekliyorum hocalarım.
GameGaraj Slayer r9t 5070.
| işlemci modeli | Ryzen 9 8945HX |
| ekran | 16" 300Hz IPS QHD+ |
| ekran kartı | NVIDIA RTX 5070 |
| bellek (RAM) | 32 GB (2×16) DDR5 5600MHz |

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba, Ray Tracing ile birlikte performansına söz vermeyerek Ultra'da oynarsınız diye düşünüyorum. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

harika bir sistemin var tam fps tahmin edemem ama hz ine yetişir bir değer alırsın ama malum bu firma cyberpunkida cıkardı ve optimizasyonunu biliyorusunuz işte her türlü oyunu çok rahat ve iyi oynıyaçağını düşünuyorum sistemin gayet iyi çünkü

Hocam merhaba, Ray Tracing ile birlikte performansına söz vermeyerek Ultra'da oynarsınız diye düşünüyorum. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Cevaplarınız için teşekkür ederim hocalarım ultrada oynatarsa kalkar halay çekerim gibi oyunun çıkmasına en az 2 3 yıl var gibi görünüyor. PS5'te 60 FPS oynatıyor deniyordu videoda o yüzden meraktan açtım konuyu teşekkürler.

Rica ederiz hocam. Tabii CDPR bu. Rezalet optimizasyonla yine hepimizin mağdur olacağı şekilde halledecektir bu mevzuyu da Sevgiler.

Rezil bir firma her şeye hazirlikli olun ama kartınız guzel rahatlikla oynarsınız.

Arkadaşlar bende de HP Omen 17 var RTX 4070 Ryzen 7 8845HS 32 GB RAM 240Hz ekran QHD.
Yeni 1.5 aylık cihaz ben alırken 5070'li laptoplar 4070'in iki katı idi. Bu arkadaşımızda olan 5070 versiyon şu an bile 10k fark var benim cihazım nasıl oynatır ilk sorum?
İkinci sorum bu tarz laptoplar kaç sene gider?

5 sene kullanma kilavuzunda verdigi omur.Son seneler artik iyice dusurursunuz grafikleri güncel oyunlar için.

Aşırı bir fark varmı merak ediyorum.

5 sene kullanma kilavuzunda verdigi omur.Son seneler artik iyice dusurursunuz grafikleri güncel oyunlar için.
Fazla oyun çıkmıyor artık zaten eskisi gibi eski laptobumu 12 sene kullanmıştım 5 sene daha bana güncel 2k veya fhd yüksek ayalardarda oyun oynatsın yeter ya.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-03 191159.png
    296,3 KB · Görüntüleme: 15
  • Ekran görüntüsü 2025-06-03 191116.png
    329,7 KB · Görüntüleme: 12
Aşırı bir fark var mı merak ediyorum.

Fazla oyun çıkmıyor artık zaten eskisi gibi eski laptopumu 12 sene kullanmıştım 5 sene daha bana güncel 2K veya FHD yüksek ayalardarda oyun oynatsın yeter ya.

Sizin ekran kartıda yüksek ayarlarda oynatır hocam zaten teste bakmışsınız 4070 ve 5070 arasında aman aman bir fark yok ben GameGaraj lansmana özel ucuz diye aldım peşin fiyatına 6 taksit ile. Zaten aradaki fark %10 Max ama güncel olmak her zaman iyidir

Rica ederiz hocam. Tabii CDPR bu. Rezalet optimizasyonla yine hepimizin mağdur olacağı şekilde halledecektir bu mevzuyu da sevgiler.

Hocam açıkçası ben Cyberpunk faciasından sonra derslerini aldıklarını düşünüyorum bu sefer hazır olmadan çıkmaz bence. Cyberpunk kötü çıktı ama şu an DLC ve güncelleme ile beraber çok çok iyi bir oyuna dönüştü ilk başta böyle çıksaydı keşke. Witcher 4 sağlam çıkacak gibi zaten en az 2 3 yıl var şimdiden oynanıştan kesit paylaştılar demek ki onların da beklentisi büyük.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…