RTX 5070 nasıl alınır?

HDogukan

Centipat
Daha fazla  
Hazır sistem almak istiyordum, RTX 5070 daha yeni çıkıyor hazır sistem almak biraz zor olacak... Geçen günlerde RTX 5080 için lansmana özel fiyatlarla satıldığı söyleniyordu, indirimli almaya çalışanlar vardı. Acaba 5070 içinde böyle bir şey olacak mı? Ucuza alabilir miyim?

Fiyatları nereden takip edebilirim. Piyasayı hiç bilmiyorum. Hangi fiyat ucuz veya pahalı olur, ya da nereden alabilirim yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekonoloji siteleri hazır sistem olarak satışa sunacaklar incehesap gaminggen gibi siteleri takip et incehesap 5080 hazır sistemleri GAMING Gecesi ile satışa sunmuştu. Oraları takip edebilirsin fiyatları parçalarına göre değişir. 5080li olan 110k idi 5070 olanda 70 80 arası olacaktır tahminimce belki daha uygun da olabilir

Tekonoloji siteleri hazır sistem olarak satışa sunacaklar incehesap gaminggen gibi siteleri takip et incehesap 5080 hazır sistemleri GAMING Gecesi ile satışa sunmuştu. Oraları takip edebilirsin fiyatları parçalarına göre değişir. 5080li olan 110k idi 5070 olanda 70 80 arası olacaktır tahminimce belki daha uygun da olabilir
70 80 çok ya

5070 serisi mart ayına ertelendi. Akakçe kullanabilirsin, tüm sitelerdeki fiyatları gösteriyor.

Ben almaya yaklaştıkça zamlarla ertelemelerle PC alabilme ihtimalim sürekli azalıyor... Şaka gibi ya

Ertelenmesi iyi bir şey aslında. Daha fazla para biriktirebilirsiniz.

Tabii ama keşke 50k civarına bir sistem alabilsek, şu an kafam çok karışık. Tek tek parça parça alsam ekran kartını vs kendim birleştirsem nasıl olur? Ya da hazır sistem beklesem mi bilemedim. Çünkü 50k nın üstüne çok çıkabileceğimi zannetmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı