RTX 5070 nereden alınıyor?

Trefes

Centipat
Daha fazla  
İnternette bazi kaynaklarda 20 Şubat olarak okudum fakat bazı yerlerde sabaha kadar beklediğime değdi güzel kart tarzı yorumlar var. Nereden alınabilir? Bunlar yalansa 20 Şubatta çıktığında nereden alınabilir? Çoğu yerde hala 5080,90 stoku yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette bazi kaynaklarda 20 Şubat olarak okudum fakat bazı yerlerde sabaha kadar beklediğime değdi güzel kart tarzı yorumlar var. Nereden alınabilir? Bunlar yalansa 20 Şubatta çıktığında nereden alınabilir? Çoğu yerde hala 5080,90 stoku yok.

5070 için bir bilgim yok ancak 5080 stokları İtopya için 29 Şubat'ta Online stoklarına girecekmiş, (dün mağazalarından edindiğim bilgi) hocam.

5070 daha testerların eline geçmedi. Büyük ihtimalle 5070 Tİ ekran kartının çıkış tarihi 20 Şubat ile aynı gün çıkar büyük ihtimal. RTX 5080 ve RTX 5090 stoklarının az olması sorun ancak önceki yıllardada böyleydi. Bundan sonraki çıkan ekran kartlarının stokları kesinlikle bitecek seviyeye gelmiyor. Yani biteceğini sanmıyorum.

5070 için bir bilgim yok ancak 5080 stokları İtopya için 29 şubat'ta Online stoklarına girecekmiş, (dün mağazalarından edindiğim bilgi) hocam.

Hocam 5080,90 stokları zaten var şu an baktım.

5070 daha testerların eline geçmedi. Büyük ihtimalle 5070 Ti ekran kartının çıkış tarihi 20 şubat ile aynı gün çıkar büyük ihtimal. RTX 5080 ve RTX 5090 stoklarının az olması sorun ancak önceki yıllardada böyleydi. Bundan sonraki çıkan ekran kartlarının stokları kesinlikle bitecek seviyeye gelmiyor. Yani biteceğini sanmıyorum.

Umarım sırf kâr etmek için talepten dolayı fiyat arttırmazlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı