MuptezelRakun041 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #1 RAM 16x2 5600Mhz CL46 SSD veya HDD modeli Crucial 1TB P3 Plus Serisi NVMe M.2 SSD Ekran kartı INNO3D GeForce RTX 5070 TWIN X2 12GB Anakart ASUS PRIME B650M-R İşlemci AMD Ryzen™ 5 7500F Soket AM5 5.0GHZ 2 hafta önce Vatan'dan bilgisayar satın aldım. Rust oynarken sürekli 70 FPS civarı alıyorum. Grafikler fark etmezsin. Counter-Strike 2'de 300-400 civarı oynarken Rust'ta neden bu kadar az alıyorum bilmiyorum. Ne yapmam lazım?
2 hafta önce Vatan'dan bilgisayar satın aldım. Rust oynarken sürekli 70 FPS civarı alıyorum. Grafikler fark etmezsin. Counter-Strike 2'de 300-400 civarı oynarken Rust'ta neden bu kadar az alıyorum bilmiyorum. Ne yapmam lazım?
D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.785 Çözümler 12 25 Ağustos 2025 #2 Rust işlemci oyunu sanırım. Ben 4060 ve 7500f ile daha yüksek FPS elde ediyorum. Fakat girdiğiniz sunucuya göre değişir çünkü resmi giriyorsanız map daha büyük olduğu için fps düşer. Artı 0 Eksi
Rust işlemci oyunu sanırım. Ben 4060 ve 7500f ile daha yüksek FPS elde ediyorum. Fakat girdiğiniz sunucuya göre değişir çünkü resmi giriyorsanız map daha büyük olduğu için fps düşer.
KS KS MuptezelRakun041 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #3 Darsiere dedi: Rust işlemci oyunu sanırım. Ben 4060 ve 7500f ile daha yüksek FPS elde ediyorum. Fakat girdiğiniz sunucuya göre değişir çünkü resmi giriyorsanız map daha büyük olduğu için fps düşer. Genişletmek için tıkla... Bazen 30 fps'e düşüyor. Bu arada, cpu'yu tamamen kullanmıyor bile. Daha düşük sistemli arkadaşım daha yüksek alıyor. Artı 0 Eksi
Darsiere dedi: Rust işlemci oyunu sanırım. Ben 4060 ve 7500f ile daha yüksek FPS elde ediyorum. Fakat girdiğiniz sunucuya göre değişir çünkü resmi giriyorsanız map daha büyük olduğu için fps düşer. Genişletmek için tıkla... Bazen 30 fps'e düşüyor. Bu arada, cpu'yu tamamen kullanmıyor bile. Daha düşük sistemli arkadaşım daha yüksek alıyor.
D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.785 Çözümler 12 25 Ağustos 2025 #4 MuptezelRakun041 dedi: Bazen 30 fps'e düşüyor. Bu arada, cpu'yu tamamen kullanmıyor bile. Daha düşük sistemli arkadaşım daha yüksek alıyor. Genişletmek için tıkla... Ramlerinizde EXPO özelliği varsa açıp deneyebilir misiniz? AMD işlemci kullanıyorum bende de Expo açık durumda. Darboğaz durumu da olabilir, geçmemek lazım. Artı 0 Eksi
MuptezelRakun041 dedi: Bazen 30 fps'e düşüyor. Bu arada, cpu'yu tamamen kullanmıyor bile. Daha düşük sistemli arkadaşım daha yüksek alıyor. Genişletmek için tıkla... Ramlerinizde EXPO özelliği varsa açıp deneyebilir misiniz? AMD işlemci kullanıyorum bende de Expo açık durumda. Darboğaz durumu da olabilir, geçmemek lazım.
KS KS MuptezelRakun041 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #5 Darsiere dedi: Ramlerinizde EXPO özelliği varsa açıp deneyebilir misiniz? AMD işlemci kullanıyorum bende de Expo açık durumda. Darboğaz durumu da olabilir, geçmemek lazım. Genişletmek için tıkla... EXPO'yu nasıl açabilirim? Artı 0 Eksi
Darsiere dedi: Ramlerinizde EXPO özelliği varsa açıp deneyebilir misiniz? AMD işlemci kullanıyorum bende de Expo açık durumda. Darboğaz durumu da olabilir, geçmemek lazım. Genişletmek için tıkla... EXPO'yu nasıl açabilirim?
D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.785 Çözümler 12 25 Ağustos 2025 #6 MuptezelRakun041 dedi: EXPO'yu nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Ram marka modeliniz nedir? Sizinle aynı anakartı kullanıyorum EXPO varsa bilgisayar açılırken F2 ile biosa girip attığım fotoğraftaki gibi ENABLED yapabilirsiniz. Dosya Ekleri 20250825_214012.jpg 244,6 KB · Görüntüleme: 19 Son düzenleme: 25 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
MuptezelRakun041 dedi: EXPO'yu nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Ram marka modeliniz nedir? Sizinle aynı anakartı kullanıyorum EXPO varsa bilgisayar açılırken F2 ile biosa girip attığım fotoğraftaki gibi ENABLED yapabilirsiniz.
KS KS MuptezelRakun041 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #7 Darsiere dedi: Ram marka modeliniz nedir? Sizinle aynı anakartı kullanıyorum EXPO varsa bilgisayar açılırken F2 ile biosa girip attığım fotoğraftaki gibi ENABLED yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Darsiere dedi: Ram marka modeliniz nedir? Sizinle aynı anakartı kullanıyorum EXPO varsa bilgisayar açılırken F2 ile biosa girip attığım fotoğraftaki gibi ENABLED yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... XPG Lancer kullanıyorum EXPO'yu etkinleştirdim. 90 FPS' çıktı. Ama yetersiz gibi Son düzenleme: 25 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Darsiere dedi: Ram marka modeliniz nedir? Sizinle aynı anakartı kullanıyorum EXPO varsa bilgisayar açılırken F2 ile biosa girip attığım fotoğraftaki gibi ENABLED yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Darsiere dedi: Ram marka modeliniz nedir? Sizinle aynı anakartı kullanıyorum EXPO varsa bilgisayar açılırken F2 ile biosa girip attığım fotoğraftaki gibi ENABLED yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... XPG Lancer kullanıyorum EXPO'yu etkinleştirdim. 90 FPS' çıktı. Ama yetersiz gibi
D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.785 Çözümler 12 25 Ağustos 2025 #8 MuptezelRakun041 dedi: XPG Lancer kullanıyorum EXPO'yu etkinleştirdim. 90 FPS' çıktı. Ama yetersiz gibi Genişletmek için tıkla... FPS'in artması yinede iyi hocam. Darboğaz problemi yaşıyorsunuz anlaşılan. Artı 0 Eksi
MuptezelRakun041 dedi: XPG Lancer kullanıyorum EXPO'yu etkinleştirdim. 90 FPS' çıktı. Ama yetersiz gibi Genişletmek için tıkla... FPS'in artması yinede iyi hocam. Darboğaz problemi yaşıyorsunuz anlaşılan.
KS KS MuptezelRakun041 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #9 Darsiere dedi: FPS'in artması yinede iyi hocam. Darboğaz problemi yaşıyorsunuz anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Tüh ya. Artı 0 Eksi
Darsiere dedi: FPS'in artması yinede iyi hocam. Darboğaz problemi yaşıyorsunuz anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Tüh ya.
D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.785 Çözümler 12 25 Ağustos 2025 #10 MuptezelRakun041 dedi: Tüh ya. Genişletmek için tıkla... Eğer monitörünüz destekliyorsa yüksek çözünürlükte oynamayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
MuptezelRakun041 dedi: Tüh ya. Genişletmek için tıkla... Eğer monitörünüz destekliyorsa yüksek çözünürlükte oynamayı deneyebilirsiniz.