RTX 5070 Ryzen 5 7600X sistem önerisi

Bütçe
55000

TunahannnB

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Aklımda birçok soru var laptop kullanıcısıyım GTX 1660 Ti'lı bir laptop kullanıyorum RTX 5070'li bir sistem toplamayı düşünüyorum. AMD ekran kartı almayacağım geçmişte bu sene AMD çok iyi çıkardı denilerek 2 kere AMD almış bulundum kesinlikle almayacağım.
Hazır sistemler 68000 TL'den başlıyor, benim bütçem ise en fazla 55000 TL o da 3 ay sonunda elime geçmiş olacak yani taksitle alacağım.
Aklımda birkaç soru var.
1.Ryzen 5 7600X darboğaz yapar mı? 2K 180 Hz bir monitör alacağım ve 2 k da oynamayı düşünüyorum.(özellikle GTA 6'yı çıkınca hangi ayarda olursa olsun akıcı oynamak istiyorum). SSD almayacağım var zaten 1TB.
2. 55 k bütceyle RTX 5070'li bir sistemi nasıl satın alablirim?
3. ekran kartı çok büyük kasalara sığmama ihtimali olabilir mi?
Umarım çok uzun olmamıştır, yardımcı olursanız memnun olurum.
Teşekkürler.

4-5 ay bekle fiyatlar biraz daha düşer.
1-uyumlu ve darboğaz yapmaz.
3-sığar zaten senin aşırı büyük kasalara sığmayan bir kartı çıkarmazlar. 2 fanlı seçenekler gelirse onlar daha küçük kasalara bile sığar.

RTX 5070 25 bin TL veya altına düşmediği sürece alınmaz bence.
Darboğaz yapmaz.

Hepinize teşekkür ederim. Konuda belirtmeyi unutmama rağmen am5 uyumlu sistem önermişsiniz sağolun. Sanırım eğer ki monitörde almak istersem minimum 62 -65 bin tl yi gözden çıkarmam gerekiyor anladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…