RTX 5070 sistem için 2K IPS monitör önerisi

Bütçe
10.000-11.000TL

KnightfallVader

Decapat
Daha fazla  
Yakın zamanda 5070 ve 7800x3D sistem topladım. Bu sistem için 2K mı tercih etmeliyim, yoksa 1080p mi? 12 GB VRAM'in gelecekte 2K'da yetersiz olabileceğini söylediler.

Şu an baktığım monitörler:
  • ASUS 27" ROG STRIX XG27acs.
  • Samsung 27" Odyssey G5.
  • LG 27" UltraGear 27GS75Q-B
Ayrıca başka monitör önerileriniz varsa, belirtebilirsiniz.

G65B alınır.

Peki sistemim 1440p'de ultra/yüksek ayarlarda DLSS ve MFG gibi ayarlar açık olmadan 2-3 yıl boyunca iş yapar mı? yoksa 1080p daha mı mantıklı olur?

Peki sistemim 1440P'de ultra/yüksek ayarlarda DLSS ve MFG gibi ayarlar açık olmadan 2-3 yıl boyunca iş yapar mı? Yoksa 1080p daha mı mantıklı olur?

Hocam bende de 5070 var, DLSS ve MFG neden kullanmiyorsunuz? NVIDIA'nin ve kartın en iyi olduğu kısımlar. Ikisini kullanmadan AAA oyunları oynamak çok zor, yapimcilar da bu teknolojilere yaslanıyorlar artık.

5070e 2K çok iyi gider, ben her oyunu 2K, DLSS quality, Ultra ayarlarda MFG varsa 2xte yoksa kapalı şekilde 120 FPS+ oynadım. The Last of Us part2'de 200 220'lere bile çıktı.

Hocam oyunlarda DLSS (quality hariç) ve MFG kullanınca sanki görüntü yapaylaşıyormuş gibi hissediyorum. Belki psikolojiktir, bu yüzden native oynamayı tercih ediyorum.

Bu arada kesinlikle 2K monitör alacağım, büyük ihtimal bu hafta alırım.

Son düzenleme:

Dlssten kaynakli dediginiz şey oluyor biraz hatta ben de konu açtım fakat MFG'de öyle bir şey hiç yaşamadım. Sadece MFG'de normalde aldiginiz FPS 60 degerinin altindaysa gecikme oluyor diye biliyorum fakat bende oyle bir sorun da olmadi. Kisisel tercih tabii fakat dediginiz gibi ikisini de kullanmadan yeni nesil oyunları oynamak için 5070 yetersiz kalır.

Bir de monitör için bütçeniz iyi fakat daha az bütçeli KTC H27t22C modeline bir goz atin derim, fiyatina gore ust seviye. ASUS ROG'un 12K'lik monitoruyle kapisiyordu hangi modeli oldugunu unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…