RTX 5070 sistem için BIOS ayarları tavsiyesi

efeyerli

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Çok anlamadığım için size yazıyorum. Geçtiğimiz aylarda kendime az çok bildiğim kadarıyla 5070 bir sistem topladım hazır olan bir sistemin tüm parçalarını özelleştirdim daha doğrusu sistemin detaylarını paylaşacağım. Fotoğrafta PSU yetersiz kalır diye çok daha güzel bir PSU aldım harici kasa içinden çıkan hariç 1-2 aydır kullanıyorum fakat BIOS'tan bazı ayarlamalar yapmam gerekiyormuş sanırım RAM'leri 6000 MHz yükselttim islemci TDP'sini 105'e çıkardım ama daha ne yapmam gerek bilmiyorum. Önereceğiniz bir ayar varsa çok mutlu olurum bir de sistemde şu parça olmamış dediğiniz bir parça var mı* ben sıvı soğutma harici her seyden memnunum su an için. Yardımcı olacak herkese tesekkkur ederim simdiden.

Dosya Ekleri

• a5238893-e752-4e6a-9a4a-db03ebda87f3.jpg
    a5238893-e752-4e6a-9a4a-db03ebda87f3.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle bende 5070 ve i5 14600K kullanıyorum gayet memnunum BIOS ayalarına gelecek olursak EXPO veya XMP profilini bisotan aktif hale getir ve PBO aç

PC hocası YouTube kanalında şu videoyu izle senin işlemcini BIOS ayarlarını yapıyor umarım faydası olur dk 09.00 itibaren
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle bende 5070 ve i5 14600K kullanıyorum gayet memnunum BIOS ayalarına gelecek olursak EXPO veya XMP profilini bisotan aktif hale getir ve PBO aç.

PC hocası YouTube kanalında şu videoyu izle senin işlemcini BIOS ayarlarını yapıyor umarım faydası olur dk 09.00 itibaren.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam çok teşekkür ederim izleyeceğim şimdi peki sence Windows 11 mi kullanmalıyım 10 mu?

Hocam çok teşekkür ederim izleyeceğim şimdi peki sence Windows 11 mi kullanmalıyım 10 mu?

Hocam 11 Home sürümü bulabilirsen iyi olur.
Rufus ile yüklersin.

Merhaba arkadaşlar.

Çok anlamadığım için size yazıyorum. Geçtiğimiz aylarda kendime az çok bildiğim kadarıyla 5070 bir sistem topladım hazır olan bir sistemin tüm parçalarını özelleştirdim daha doğrusu sistemin detaylarını paylaşacağım. Fotoğrafta PSU yetersiz kalır diye çok daha güzel bir PSU aldım harici kasa içinden çıkan hariç 1-2 aydır kullanıyorum fakat BIOS'tan bazı ayarlamalar yapmam gerekiyormuş sanırım RAM'leri 6000 MHz yükselttim islemci TDP'sini 105'e çıkardım ama daha ne yapmam gerek bilmiyorum. Önereceğiniz bir ayar varsa çok mutlu olurum bir de sistemde şu parça olmamış dediğiniz bir parça var mı* ben sıvı soğutma harici her seyden memnunum su an için. Yardımcı olacak herkese tesekkkur ederim simdiden.

İşlemci olarak keşke 14600k alsaydın hocam Core sayısı fazla ve çoğu oyunda 9600X önünde hem de aynı fiyattalar.

Hocam 11 Home sürümü bulabilirsen iyi olur.
Rufus ile yüklersin.

İşlemci olarak keşke 14600k alsaydın hocam Core sayısı fazla ve çoğu oyunda 9600X önünde hem de aynı fiyattalar.

AM5'in önü daha açık yeni işlemciler gelmeye devam ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı