Merhaba sevgili dostlar. 2-3 sene önce 3060'lı bir sistem yapmıştım, ama sistemi olduğu gibi satıp yeni nesil bir sistem yapmak istiyorum. 100K'ya kadar bütçem var.
4K monitör düşünüyorum. RGB'yi seven bir insanım. Film izlemeyi de çok seviyorum; yatak odama kuracağım ve aynı zamanda film izleyeceğim.
Astrofotografçılıkla uğraşıyorum. Görüntü işleme gibi işlemlerim de var, ama en çok tabii ki gamerlik.
Dragos North EVO kasa ile başlangıç yapacağım.
Corsair RM'e Serisi RM1000E 1000 Watt 80+ Gold PSU almayı planlıyorum.
Geri kalanı sizde; tüm önerilerinizi alabilirim. AMD bir sistem düşünüyorum.
Marka benim için önemli değil; uyumluluk, maksimum performans, kalite ve RGB tarafında göze hitap etsin. Uzun vadede sorunsuz kullanayım. 100K'yı da bir tık aşabilir bütçem. 11.11 indirimlerinde tüm önerileri göz önünde bulundurup alacağım. Değerli önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
4K monitör düşünüyorum. RGB'yi seven bir insanım. Film izlemeyi de çok seviyorum; yatak odama kuracağım ve aynı zamanda film izleyeceğim.
Astrofotografçılıkla uğraşıyorum. Görüntü işleme gibi işlemlerim de var, ama en çok tabii ki gamerlik.
Dragos North EVO kasa ile başlangıç yapacağım.
Corsair RM'e Serisi RM1000E 1000 Watt 80+ Gold PSU almayı planlıyorum.
Geri kalanı sizde; tüm önerilerinizi alabilirim. AMD bir sistem düşünüyorum.
Marka benim için önemli değil; uyumluluk, maksimum performans, kalite ve RGB tarafında göze hitap etsin. Uzun vadede sorunsuz kullanayım. 100K'yı da bir tık aşabilir bütçem. 11.11 indirimlerinde tüm önerileri göz önünde bulundurup alacağım. Değerli önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: