FCan_1 Zeptopat Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #1 İşlemci: AMD Ryzen 9 9950X. Ekran kartı: GeForce RTX 5070. Bu iki öge ile bilgisayar toplayacağım, bilgisayarın diğer parçaları hakkında bir faaliyete geçemedim yardım edebilir misiniz? (Seçtiğim iki öge darboğaz yapmamaktadır)
İşlemci: AMD Ryzen 9 9950X. Ekran kartı: GeForce RTX 5070. Bu iki öge ile bilgisayar toplayacağım, bilgisayarın diğer parçaları hakkında bir faaliyete geçemedim yardım edebilir misiniz? (Seçtiğim iki öge darboğaz yapmamaktadır)
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.925 Makaleler 2 Çözümler 9 11 Ağustos 2025 #2 FCan_1 dedi: İşlemci: AMD Ryzen 9 9950X. Ekran kartı: GeForce RTX 5070. Bu iki öge ile bilgisayar toplayacağım, bilgisayarın diğer parçaları hakkında bir faaliyete geçemedim yardım edebilir misiniz? (Seçtiğim iki öge darboğaz yapmamaktadır) Genişletmek için tıkla... Bütçe, sistemi ne için toplayacaksınız?
FCan_1 dedi: İşlemci: AMD Ryzen 9 9950X. Ekran kartı: GeForce RTX 5070. Bu iki öge ile bilgisayar toplayacağım, bilgisayarın diğer parçaları hakkında bir faaliyete geçemedim yardım edebilir misiniz? (Seçtiğim iki öge darboğaz yapmamaktadır) Genişletmek için tıkla... Bütçe, sistemi ne için toplayacaksınız?