RTX 5070 sistem toplama

Bütçe
110000

M.Ertuğrul

Zeptopat
Daha fazla  

Merhaba dostlar, öncelikle bu konu benim buradaki ilk sorum ve yardımınıza ihtiyacım var. Yukarıda belirttiğim özelliklerde monitör ve klavyeyle bir sistem toplamak istiyorum. Fakat birkaç sorum var. İlki, normalde i9 14900K alacaktım fakat 14. nesil Intel’ler için kronik sorunlu olduğu söyleniyor. Ayrıca editör olduğumdan render işlerim oluyor sürekli. Bu yüzden fazla ısınmaması için AMD önerildi. Bu parçalarda kronik bir sorun var mı veya bu fiyatlara önerebileceğiniz farklı parçalar var mı acaba? Son olarak, işlemciyi kutusuz almamın bana bir zararı olur mu, herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Çünkü Vatan mağazasına gittiğimde kesinlikle kutusuz almamam gerektiği söylendi.

Hocam ekran kartı olarak oneri sunabilirim, 5070 yerine 9070xt 16gb almak daha mantıklı olabilir fiyat olarak aynılar zaten ve fps değerleri 9070xt de daha yüksek.Eğer amd ekran kartı istemiyorum dersenizde sistemde bi sakınca goremedim hocam simdiden hayırlı olsun.

hem daha öncesinde amd ekran kartlarında yaşadığım sorunlardan, hem de şuan editörlük yaptığım için nvidia daha mantıklı olur diye düşünmüştüm yinede teşekkür ederim fakat acaba kutusuz işlemcide bir sorun yaşarmıyım?

7800x3D yerine 9900X alabilirsiniz. Render performansı önemli derecede daha iyi.
Bütçemi biraz aşıyor bütçemin altında kalmayı tercih ederim farklı bir öneriniz varmı? Birde işlemciyi vatan ya da hepsiburadanın kendisinden kutusuz olarak alırsam bir sorun yaşar mıyım acaba?

Hocam bence kutusuzda bi problem yaşamazsınız diye düşünüyorum çünkü bu tray işlemciler sadece paketleme işlemine alınmamış işlemciler yani içerik(işlemci oalrak) herşey aynı dediğim gibi sadece paketin içine konulmayıp toptan satılan işlemcilerdir.Almanız bir sorun teşkil etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…