RTX 5070 sistem uyumlu mu?

nSD3V1L

Femtopat
Selamlar, dün RTX5070 aldım ama i9-9900K ile düzgün çalışmadı CS:GO'da 150-180FPS'lerde takıldı nedense Valorant'ta da 300FPS'i aştığını görmedim AC Valhalla'da test ettiğimde 110-130 FPS'leri gördü 2K full ayarlarda ama oyun birden kapandı FPS testi yaparken 2 defa. AI ile konuştuğumda Power Supply kaynaklı olabileceğini söylde PSU'm neredeyse 5-6 yıllık voltajlarında dalgalanma olup yetmeyebileceğini söyledi bende tüm PC'yi değiştirmeye karar verdim çünkü neyi denersem deneyim FPS artmadı bir türlü CS'de.

Elimde RTX 5070 MSI Trio OC modeli var.
Diğer parça düşüncelerim.
Anakart: Gigabyte B760M D3HP DDR5 5600MHz(OC)
İşlemci: Intel Core i5 14600KF 3.5GHz
RAM: Kingston 32 GB(2x16 GB) Beast 5200 MHz CL36 DDR5.
Kasa ve PSU pek bilgim yok en fazla bir parada ödemek istemiyorum bunlara
İtopya'da: Vento VG22al 750W tempered glass USB 3.0 mesh ARGB e-ATX kasa + FSP 750W PSU var PSU ile birlikte ya da sadece kasa olarak MSI MAG Forge M100a önermişti AI.

Sizce parçalar uyumlu mu değiştirmem gereken bir şeyler var mı? İtopya'dan toplamayı düşünüyorum. Maksimum 25k harcayabilirim 20-22K bandında oluyor galiba bu parçalarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyun için AMD işlemci tercih etseniz daha güzel olur 7600X e göz atabilirsiniz.

Hocam oyun için AMD işlemci tercih etseniz daha güzel olur 7600X e göz atabilirsiniz.
benchmark değerlerinde i5-14600KF daha iyi gözüküyor gibiydi

birde itopya'dan toplayacağımdan dolayı (Hepsini bir yerden toplamak istiyorum)
intelin fiyatı: 7.839,00
Amd'nin Fiyatı: 8700

Benchmark değerlerinde i5-14600KF daha iyi gözüküyor gibiydi.

Bir de İtopya'dan toplayacağımdan dolayı (Hepsini bir yerden toplamak istiyorum)
Intel'in fiyatı: 7.839, 00
AMD'nin Fiyatı: 8700

Hocam İtopya'dan toplamak gibi bir zorunluluğunuz var mı acaba N11 de 7300TL çünkü çok fazla fiyat farkı var.

Kendim parçaları toplayamam ek olarak bir mağazadan almak daha güvenli geliyor nedense bana.

N11 de bir mağaza hocam güvenlik açısından bir sorun yaşamazsınız bilgisayar montajıda zor değil birkaç video izleyerek çok basit bir şekilde halledersiniz.

peki bu parçalar birbirinle uyumlu çalışır değil mi ek olarak ddr5 seçtim anakart ve ramleride bendekiler ddr4 onlarıda güncelleyim dedim

Peki bu parçalar birbirinle uyumlu çalışır değil mi ek olarak DDR5 seçtim anakart ve RAM'leri de bendekiler DDR4 onları da güncelleyim dedim.

Çalışır hocam milyonlarca kişi aynı parçalar ile sistem topladılar. Ek olarak ben bile yazın 5070 ile 7600Xli bir sistem toplamyı düşünüyorum.

Peki bu parçalar birbirinle uyumlu çalışır değil mi ek olarak DDR5 seçtim anakart ve RAM'leri de bendekiler DDR4 onları da güncelleyim dedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Daha fazla bilgi almak isterseniz bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…