iNtronee Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #11 scriptedwedge dedi: Ben biostar kullanmak istemediğim için asus aldım fakat performansta gözle görülecek bir değişiklik olmaz hocam bu sadece bir anakart. Genişletmek için tıkla... İptal edicemde 7 günü diyor tek slot olduğu için ssd scriptedwedge dedi: Ben biostar kullanmak istemediğim için asus aldım fakat performansta gözle görülecek bir değişiklik olmaz hocam bu sadece bir anakart. Genişletmek için tıkla... İptal etsem mi acaba ya
scriptedwedge dedi: Ben biostar kullanmak istemediğim için asus aldım fakat performansta gözle görülecek bir değişiklik olmaz hocam bu sadece bir anakart. Genişletmek için tıkla... İptal edicemde 7 günü diyor tek slot olduğu için ssd scriptedwedge dedi: Ben biostar kullanmak istemediğim için asus aldım fakat performansta gözle görülecek bir değişiklik olmaz hocam bu sadece bir anakart. Genişletmek için tıkla... İptal etsem mi acaba ya
iNtronee Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #12 scriptedwedge dedi: İşlemci aynı. Twinmos 5600MHz ram tercih ettim ben. Sanırsam 6000 MHz hız için OC yapmanız gerekiyor ramlere. Benimkide 5600'de çalışmıyor fakat ben OC tercih etmedim. Eki Görüntüle 2528068 Genişletmek için tıkla... reis soğutucu ne aldın AIGO AI DX240 mı scriptedwedge dedi: Ben biostar kullanmak istemediğim için asus aldım fakat performansta gözle görülecek bir değişiklik olmaz hocam bu sadece bir anakart. Genişletmek için tıkla... reis 5600 çalıştırmıyor mu scriptedwedge dedi: Ben biostar kullanmak istemediğim için asus aldım fakat performansta gözle görülecek bir değişiklik olmaz hocam bu sadece bir anakart. Genişletmek için tıkla... hocam soğutucu hangisini aldın Son düzenleme: 6 Temmuz 2025
scriptedwedge dedi: İşlemci aynı. Twinmos 5600MHz ram tercih ettim ben. Sanırsam 6000 MHz hız için OC yapmanız gerekiyor ramlere. Benimkide 5600'de çalışmıyor fakat ben OC tercih etmedim. Eki Görüntüle 2528068 Genişletmek için tıkla... reis soğutucu ne aldın AIGO AI DX240 mı scriptedwedge dedi: Ben biostar kullanmak istemediğim için asus aldım fakat performansta gözle görülecek bir değişiklik olmaz hocam bu sadece bir anakart. Genişletmek için tıkla... reis 5600 çalıştırmıyor mu scriptedwedge dedi: Ben biostar kullanmak istemediğim için asus aldım fakat performansta gözle görülecek bir değişiklik olmaz hocam bu sadece bir anakart. Genişletmek için tıkla... hocam soğutucu hangisini aldın
g0khann32 Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #13 Ben işlemciyi 7500f aldım anakartı Asus soğutucuyu da fsp 240mm sıvı soğutucu yaptım gelecek bakalım
iNtronee Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #14 g0khann32 dedi: Ben işlemciyi 7500f aldım anakartı Asus soğutucuyu da fsp 240mm sıvı soğutucu yaptım gelecek bakalım Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun reis
g0khann32 dedi: Ben işlemciyi 7500f aldım anakartı Asus soğutucuyu da fsp 240mm sıvı soğutucu yaptım gelecek bakalım Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun reis