RTX 5070 tabanlı 45-50 bin TL sistem önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sence aldığıma değer mi fiyat olarak diğerlerine nazaran fena durmuyor ama.

İşlemci R5 9600X yapsam soğutucu yeterli olur değil mi?

O sistemin soğutması çok kötü diyenler oldu o yüzden bende almadım. Bu sistemi almayı düşünüyorsan soğutucuyu değiştirmen gerekebilir.

9070XT 5070 TI gücünde. Bütçe yetiyor mu bilmiyorum.
Ya bilmiyorum ama AMD ye karşı bi önyargım var pek bilmediğim için bu işleri bir de fiyatını bilmiyorum eğer fiyatı uygun bi hazır sistem atarsanız memnun olurum 9070XT veya 5070Tİ

Ya bilmiyorum ama AMD ye karşı bi önyargım var pek bilmediğim için bu işleri bir de fiyatını bilmiyorum eğer fiyatı uygun bi hazır sistem atarsanız memnun olurum 9070XT veya 5070Tİ
Hocam ben 7800XT kullanıyorum gayet memnunum AMD kendini çok geliştirdi. Nvidia dönemi bitiyor bence. Ayrıca 9000 serisi teknoloji olarak da iyi bir konumda.

Hocam ben 7800XT kullanıyorum gayet memnunum AMD kendini çok geliştirdi. Nvidia dönemi bitiyor bence. Ayrıca 9000 serisi teknoloji olarak da iyi bir konumda.
Tamamdır anladım. Bir de sizden ricam uygun bi sistem atar mısınız 9070XT ekran kartlı ona göre Gravix 5A ile kıyaslayıp tercih yapacağım. Amd den pek anlamıyorum çünkü

Fiyatlar 5070 e göre daha pahalı ama performans farkı ne kadar bu fiyat farkına değer mi?

Hocam sanırım bu bütçede 9070XT yok fakat bunun anakartını Gigabyte B650M S2H ile değiştirirseniz 51000TL tutuyor. https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7600-gigabyte-radeon-rx-9070-xt-gaming-oc-16gb-a620m-s2h-1tb-16gb/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…