Elektronik RTX 5070 Ti/7500F sistem 58.999 TL

Genel itibari ile fiyat fena değil ama RAM 16 tek modül olduğu için her türlü çift modüle mümkünse 32'ye geçmek lazım. PSU da değişince ortalama 3K kadar ekleniyor. 62 bin civarına yine güzel sistem ama eklemelerle 57-58 olsa direkt alınabilir bir sistem olurdu, bu şekilde ihtiyaç varsa alınır, havada kapacak kadar indirim yok.

Vento 750W için +300 ekliyoruz. RAM olarak da bence sistemi aldıktan sonra bir tane daha 16 alınıp ekletilebilir daha uyguna gelir.

Vento 750W için +300 ekliyoruz. RAM olarak da bence sistemi aldıktan sonra bir tane daha 16 alınıp ekletilebilir daha uyguna gelir.
Yine minimum 61 küsüre mal olur hocam. İndirim güzel alınır ama dediğim gibi müthiş değil. Şahsen 5080'li sistemi düşürüp böyle bir şey dizecektim ama aklıma yatmadı. Birkaç bin daha düşük denk getirirsem dizeceğim taksitle. Teşekkürler indirim için yine de.

Kasa güzel falan da hocam bu kasayı bu haliyle alırsak PSU bence çok iyi bir seçim olmaz, C4 olur kasa.

Tek tek toplayınca 56 bin TL yapıyor. Fiyat avantajı yok.
Üşenmedim tek tek topladım. En dandik parçalarla bile 7500F 5070TI sistem toplayınca 57K fiyat çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…