RTX 5070 Ti alınır mı?

Talha0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 5070 Ti'ye yetecek param var şu an almalısınız. 14700k işlemci yeterli olur herhalde.

4070 Ti Super'e OC yapıp MFG eklemişler ve çok daha pahalıya satıyorlar. MFG kesin 3. taraf programlara da gelip stabil çalışacaktır. Alınmaz şahsen.

Hocam 50 bin TL fiyat mı olur Allah aşkına. Git 35 bine mis gibi 4070 Ti Super al. Yanına da 14700k yerine 7800x3D alırsın üstelik daha az para verirsin.

Ben 41 bin TL civarı fiyat bekliyordum 50 bin TL hiç olmadı.

Az önce bende fiyatları görünce RTX 4070 Ti Super sipariş verdim. 5070 Ti kesinlikle 50 k fiyatlar verilecek bir kart değil.

Hocam Reddit'e çokça bakıyorum genelde 20-30 doların hesabını yapıyor adamlar bizde hep en iyisini alıp takma derdine düşünüyoruz.Halbuki fiyat-performans diye birşey var biliyoruzda bunu,ürün bunu karşılamıyorsa almamak lazım.Firmaların derdi cebimizdeki paramız başka dertleri yok adamların.

Bu ürün yerine yukardaki arkadaşın dediği gibi yapın, hem 4070 ti alın yanınada güzel bir işlemci tamamdır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…