Bu cümleye katılabilirim. Arkadaşımızın belirttiği gibi, biraz sizin beklentinizle ve kullanım alanınızla ilgili bir durum.Hedefiniz AAA oyunlarda 4k full grafikte yüksek FPS almaksa 5070Ti'da kalın.
Hocam cidden görüntü de bozulma olmuyor mu? Emin misiniz ? Ben buna çok önyargılı yaklaşıyorum açıkçası. Dlls'in gecikme sorununu da düşündükçe soğuk bakıyordum. Ben de ona göre 4070 Ti Super yerine 5070 Ti Super'i almayı düşünüyorum.Burda sizin beklentiniz önemli hocam. 5070Ti kötü bir kart değil. Evet fiyatı maalesef ki çok yüksek stok durumu düzeldikçe fiyatlar normalleşecektir ama ne kadar sürer bilemiyorum. 50 serisinin MFG olayı gerçekten muazzam bir olay. Hedefiniz AAA oyunlarda 4k full grafikte yüksek FPS almaksa 5070Ti'da kalın. 4080super ile 4k full grafikte oynuyorum Dlls'in 4.0 ile geldiği hal gerçekten muazzam. Performans moduna kadar indiriyorum fakat görüntüde bozulma görmüyorum. MFG'nin arttırdığı FPS zaten saçma derecede çok iyi ve bunu 10 latency ekleyerek başardılar. Kaldı ki daha refleks 2 gelecek...
Hocam 5090 ve 5080 incelemelerini izlemiştim. Herhangi bir bozulma görmedim. Tabii YouTube videosuyla izleyerek anlaşılmıyor. Test edenlerin yorumları önemli. Onlarda görüntüde herhangi bir bozukluk kesinlikle görmediklerini söylüyorlardı ve sadece 10 latency ekliyor. Daha refleks 2'siz birde. 10 latency zaten hissedilebilir bir şey değil kaldı ki refleks 2 zaten çok düşürecek o latencyleri. 4070Ti Super çok iyi bir kart ama ben kesinlikle 5070Ti alırdım.@Merdt
Hocam cidden görüntü de bozulma olmuyor mu? Emin misiniz ? Ben buna çok önyargılı yaklaşıyorum açıkçası. Dlls'in gecikme sorununu da düşündükçe soğuk bakıyordum. Ben de ona göre 4070 Ti Super yerine 5070 Ti Super'i almayı düşünüyorum.
@Merdt
Hocam cidden görüntü de bozulma olmuyor mu? Emin misiniz? Ben buna çok ön yargılı yaklaşıyorum açıkçası. DLSS'in gecikme sorununu da düşündükçe soğuk bakıyordum. Ben de ona göre 4070 Ti Super yerine 5070 Ti Super'i almayı düşünüyorum.
Hocam tekrardan selamlar, nasılsınız?5070 Ti Super çıkar mı bilemeyiz ama ben şu an 4070 Ti Super'a çok sıcak bakıyorum. Ayrıca FPS istediğiniz değerlerdeyken DLSS açmak zorunda değilsiniz DLAA açarsanız native çözünürlükten yürüyor.
Hocam 50 bin TL fiyat mı olur Allah aşkına. Git 35 bine mis gibi 4070 Ti Super al. Yanına da 14700k yerine 7800x3D alırsın üstelik daha az para verirsin.
Ben 41 bin TL civarı fiyat bekliyordum 50 bin TL hiç olmadı.
Bana bekle diyordunuz hocam hatırladıysanız iyi ki beklememişim zaten 40k bandında çıkmasını beklemek hayaldi biraz. 1 aydır miss gibi kullanıyorum 4070 Ti Super'i.
Hocam tekrardan selamlar, nasılsınız?
Hatırlarsanız en son ben bir sistem diziyordum, GPU'sunu 5000 serisinden değerlendirmek istediğim. Bugün 5070 Ti fiyatları ortada. Stok kaçırmak istemeyip 49.000 TL gibi bir fiyata MSI Gaming Trio OC PLUS modelini satın aldım.
Şu an iade edip konu sahibi arkadaşımız gibi 4070 Ti Super modelini değerlendirmek var aklımda fakat 4x Frame Gen işi zihnimi çok karıştırıyor. Gelecek gözü ile baktığımda, monitör panellerinin gelişimini, 4K'nın standart haline gelişini, MFG'nin gelişebileceği noktayı, yaygın hale gelmesini düşünüyorum. Bu gibi düşünceler de beraberinde ''acaba gelecekte geçmişe bakıp da zamanında 2x Frame Gen teknolojisi yerine iyi ki 4x Frame Gen teknolojisini tercih etmişim der miyim?'' sorusunu getiriyor. Siz bu konuyu nasıl değerlendirirsiniz?
Açıkçası MSI veya Galax olması benim için pek önemli değil de, 2x Frame Gen destekli mi 4x Frame Gen destekli mi olduğu biraz önem arz ediyor ya. Özellikle de belirttiğim hususları göz önünde bulundurunca... Yorumunuz için teşekkür ederim.İyiyim, teşekkürler. Siz de iyisinizdir umarım.
Hatırladım sizin olayı.
Gaming Trio 5070 Ti'ı 49 bin liraya almışsınız. Zaten ürün gamı bakımından Gaming Trio bandında olacak bir 4070 Ti Super da ona yakın fiyatlarda olacaktır diye düşünüyorum.
Kötü bir alışveriş değil bana kalırsa. Sadece 4070 Ti Super'ın belli modelleri daha f/p gibi duruyor özellikle Galax'ın kartının sıfırı 35 bin lira iken.