RTX 5070 Ti alınır mı?

Bütçe
35000

veriyolu

Kilopat
Daha fazla  
Sistemimde halihazırda 4070 var ama 12 GB olan hafiza kapasitesi 4K bazi oyunlarda beni sinirliyor. Bende 5070 Ti almaya karar verdim yeni yila girmeden once. Sizce şu anki fiyatlardan almalı mıyım?
Güncel işlemcim R5 7600X guc kaynagim 750watt.

Sistemimde halihazırda 4070 var ama 12 GB olan hafiza kapasitesi 4K bazi oyunlarda beni sinirliyor. Bende 5070 Ti almaya karar verdim yeni yila girmeden once. Sizce şu anki fiyatlardan alınır mı?
Güncel işlemcim R5 7600X guc kaynagim 750watt.

Sınırsız paranız yoksa gerek yok.

Hocam elinizdeki 4070 Ti şu anki piyasada iyi bir ekran kartı sizi bayağı götürür ama diyorsanız ki ben bütün oyunları en yüksek ayarlarda oynayacağım o zaman belki alabilirsiniz.

Elinizdeki kartı satıp üzerine ekleyip alın. Bir süre fiyatlar yükselecek gibi duruyor çünkü. Msi gaming trio rtx 5080 1 haftada 10 bin TL arttı. Palit gaming pro rtx 5080 5-6 bin TL aynı şekilde arttı. Takip ettiğim kartlardı bunlar oradan biliyorum. Diğerleri de aynı şekilde artmıştır. 2 ay öncesine kadar 45 bin TL seviyelerine rtx 5070 ti bulunuyordu ama şu an yok gibi bir şey. Eğer fırsatınız varsa yarın ki İnce hesap gaming gecesine bir bakın. Güzel bir indirim yakalarsanız oradan alırsınız ekran kartını. Ben öyle yaptım. Bulamazsanız da yılbaşına kadar alın bir tane. Bu saatten sonra değer değmez kıyaslaması yapmaya gerek yok. Geçmek istiyorsanız geçin gitsin sizi zorlamayacaksa.

Son düzenleme:
Yilbasindan sonra fiyati artacak ama? Kartin parasini verecek bütçem var ama değer mi işte.

Ben biraz daha genel bir cevap verdim yani ekran kartınız gayet yeterli o paraya daha iyi şeyler yapılabilir anlamında dedim. Alacaksanız alın ama aynı şeyi 6000 serisi çıktığındada yaşayacaksınız.

Ben biraz daha genel bir cevap verdim yani ekran kartınız gayet yeterli o paraya daha iyi şeyler yapılabilir anlamında dedim. Alacaksanız alın ama aynı şeyi 6000 serisi çıktığındada yaşayacaksınız.

He bir de NVIDIA ekran kartı üretimini %40-45 yavaşlatacağı için ekran kartlarının fiyatları uçacaktır.

Peki şuanda önericeğiniz 5070ti modeli varmı? Pny, palid... vs

Elinizdeki kartı satıp üzerine ekleyip alın. Bir süre fiyatlar yükselecek gibi duruyor çünkü. Msi gaming trio rtx 5080 1 haftada 10 bin TL arttı. Palit gaming pro rtx 5080 5-6 bin TL aynı şekilde arttı. Takip ettiğim kartlardı bunlar oradan biliyorum. Diğerleri de aynı şekilde artmıştır. 2 ay öncesine kadar 45 bin TL seviyelerine rtx 5070 ti bulunuyordu ama şu an yok gibi bir şey. Eğer fırsatınız varsa yarın ki İnce hesap gaming gecesine bir bakın. Güzel bir indirim yakalarsanız oradan alırsınız ekran kartını. Ben öyle yaptım. Bulamazsanız da yılbaşına kadar alın bir tane. Bu saatten sonra değer değmez kıyaslaması yapmaya gerek yok. Geçmek istiyorsanız geçin gitsin sizi zorlamayacaksa.
Bakıcağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı