Peki şu anda önereceğiniz 5070 Ti modeli var mı? PNY, palid... Vs.
Gainward'ın bu modeli ''S'' yani slim. Normal kartlara göre daha ince yukarıda da dediğim gibi. Böyle olunca da daha fazla ısınır. Eğer normal Phoenix modeli olsaydı Gainward derdim ama burada Msi daha iyi. Size tavsiyem yarın ki İnce hesap gaming gen indirimlerine bir bakın. 3. kez söylüyorum bunu reklam gibi ama güzel fiyata bir kart yakalayabillirsiniz. Yakalayamazsanız eğer Msi Inspire 3x Oc veya Asus prime Oc yada eğer sorunu yoksa Pny argb Oc modelini alabilirsiniz çok da bütçeyi zorlamadan. Ama yarına kadar acele etmeyin. Son olarak yukarıdaki arkadaşında dediği gibi bütçenizi zorlarsa 9070 xt'de bakabiliriniz. Şu anda kafa kafaya gidiyorlar 5070ti ile. %2 %3'lük farklar var aralarında.
Peki bu 2 karttan hangisini seceyim? Biri msi biri gainward. Arada 6 k gibo fiyat farki var? Bu arada bir onceki mesalrda biri palid ve gainwardda S olanlari alma demis ince olup isindigi icin. Buradaki gainwardda S ibaresi var belkide fiyat farki bundan dolayidir.
size kalmış, ben rx 6900 xt den rx 9070 xt ye geçtim memnunumSistemimde halihazırda 4070 var ama 12 GB olan hafiza kapasitesi 4K bazi oyunlarda beni sinirliyor. Bende 5070 Ti almaya karar verdim yeni yila girmeden once. Sizce şu anki fiyatlardan almalı mıyım?
Güncel işlemcim R5 7600X guc kaynagim 750watt.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.