RTX 5070 Ti alınır mı?

Bütçe
35000
Peki şu anda önereceğiniz 5070 Ti modeli var mı? PNY, palid... Vs.

PNY ve Palit'de mutlaka alacağınız kartın fanlarında kronik ses sorunu var mı bakın. Ben ilk PNY 5080 OC triple fan modelini aldım. Kartın fanından tıkırtı sesi geliyordu. Reddit'de birçok şikayet vardı bununla ilgili. Sonra o kartı iade ettim. Palit Gaming Pro modeline baktım. Benzer sorunlar çıkabiliyormuş. Yine araştırırken gördüm. Ben daha sonra Gainward Phoenix RTX 5080 modelini aldım. Onda da 1 fandan çok çok az sürtünme gibi bir ses geliyor ama PNY'de olduğu gibi değil. Fanın rulman kısmından geliyor. Onu da ben detaylı baktığım için fark ettim. Yoksa fark edilmez. Onu iade etmedim şimdilik ama bazen aklımı kurcalıyor. Konu açıp sormayı bile düşündüm. Ama Gainward'da bu anlatığım fan sesi sorunu yabancı konulara baktığımda 1 veya 2 tane gördüğüm için üstelemedim. Yani bunlar iyi markalar kötülemiyorum. Ama fan konusunda MSI'ya da ASUS kadar kaliteli değiller onu anladım. Yoksa soğutma performansı olarak gayet iyiler. Palit Gaming Pro modelinde "S" ve Gainward Phoenix ''S'' yazılı modellerden almayın. Diğerlerine göre daha ince bir kartlar ve daha fazla ısınabilir. Onun haricinde ben MSI Gaming Trio 5070 Ti modelini alabilirseniz alın derim. Alamazsanız Zotac, PNY, Gainward, Galax, gibi modellerden alın. Onlarında soğutmaları iyidir. Sadece fan ses sorunu var mı diye araştırın almadan önce. Birde yarın ki gaming gecesi indirimlerine bakın.

Peki bu 2 karttan hangisini seceyim? Biri msi biri gainward. Arada 6 k gibo fiyat farki var? Bu arada bir onceki mesalrda biri palid ve gainwardda S olanlari alma demis ince olup isindigi icin. Buradaki gainwardda S ibaresi var belkide fiyat farki bundan dolayidir.

Son düzenleme:

Peki bu 2 karttan hangisini seceyim? Biri msi biri gainward. Arada 6 k gibo fiyat farki var? Bu arada bir onceki mesalrda biri palid ve gainwardda S olanlari alma demis ince olup isindigi icin. Buradaki gainwardda S ibaresi var belkide fiyat farki bundan dolayidir.
Gainward'ın bu modeli ''S'' yani slim. Normal kartlara göre daha ince yukarıda da dediğim gibi. Böyle olunca da daha fazla ısınır. Eğer normal Phoenix modeli olsaydı Gainward derdim ama burada Msi daha iyi. Size tavsiyem yarın ki İnce hesap gaming gen indirimlerine bir bakın. 3. kez söylüyorum bunu reklam gibi ama güzel fiyata bir kart yakalayabillirsiniz. Yakalayamazsanız eğer Msi Inspire 3x Oc veya Asus prime Oc yada eğer sorunu yoksa Pny argb Oc modelini alabilirsiniz çok da bütçeyi zorlamadan. Ama yarına kadar acele etmeyin. Son olarak yukarıdaki arkadaşında dediği gibi bütçenizi zorlarsa 9070 xt'de bakabiliriniz. Şu anda kafa kafaya gidiyorlar 5070ti ile. %2 %3'lük farklar var aralarında.

Sistemimde halihazırda 4070 var ama 12 GB olan hafiza kapasitesi 4K bazi oyunlarda beni sinirliyor. Bende 5070 Ti almaya karar verdim yeni yila girmeden once. Sizce şu anki fiyatlardan almalı mıyım?
Güncel işlemcim R5 7600X guc kaynagim 750watt.
size kalmış, ben rx 6900 xt den rx 9070 xt ye geçtim memnunum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı