Selamlar herkese. Yakın zamanda bilgisayarımı değiştirme niyetine girdim. Monitör dahil tamamen yeni bir sistemi topluyorum. Makul olduğunu düşündüğüm parçalarla bir sistem dizdim kafamda. "İncehesap" sitesinde de tek tek parçaların fiyatını topladım ve monitör hariç (sitede istediğim monitör yoktu) sistem toplam 87.000 TL tuttu. Sistemi aşağıya yazıyorum.
Monitörün fiyatı da aşağı yukarı 9.000 TL seviyelerinde geziyor. Yani tüm sistem 100.000 TL'ye dayanıyor. Fiyatı babamla beraber ödeyeceğiz, bütçemiz de var ama bu para bana çok fazla geliyor. Babamın üstüne fazla gitmek istemiyorum. Bu sistemin fiyatını ekran kartı ve işlemciyi sabit tutarak, performanstan fazla ödün vermeyerek biraz olsun düşürmek için yardımınızı istiyorum. Ayrıca kendi dizdiğim sistemin iyi olup olmadığını dabilmek isterim. Dizdiğim ilk sistem olacak.
AMD Ryzen 7 7700 3.8 GHz AM5 40 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
REVOLUTION D.F. X serisi, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi dahil yeni nesil grafik kartlarınıza istikrarlı ve güvenilir güç sağlayan yerel bir PCIe 5.0 600W 12VHPWR kablosuyla Intel ATX 3.0…
ThermalRight Phantom 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Kasa Fanları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Selamlar herkese. Yakın zamanda bilgisayarımı değiştirme niyetine girdim. Monitör dahil tamamen yeni bir sistemi topluyorum. Makul olduğunu düşündüğüm parçalarla bir sistem dizdim kafamda. "İncehesap" sitesinde de tek tek parçaların fiyatını topladım ve monitör hariç (sitede istediğim monitör yoktu) sistem toplam 87.000 TL tuttu. Sistemi aşağıya yazıyorum.
Monitörün fiyatı da aşağı yukarı 9.000 TL seviyelerinde geziyor. Yani tüm sistem 100.000 TL'ye dayanıyor. Fiyatı babamla beraber ödeyeceğiz, bütçemiz de var ama bu para bana çok fazla geliyor. Babamın üstüne fazla gitmek istemiyorum. Bu sistemin fiyatını ekran kartı ve işlemciyi sabit tutarak, performanstan fazla ödün vermeyerek biraz olsun düşürmek için yardımınızı istiyorum. Ayrıca kendi dizdiğim sistemin iyi olup olmadığını dabilmek isterim. Dizdiğim ilk sistem olacak.
Daha uygun fiyatlı bir şeyler toplanabilir ama tavsiye etmiyorum, toplamışken iyisi olsun. Benim seçtiğim parçalar daha iyi ve dengeli oldu. 7800x3D gereksiz, 9700X'in fiyatı da yüksek olduğu için 7700 tercih etmek en doğrusu. Seçtiğim parçalarla ilgili merak ettiğin şeyler varsa yazarsın.