RTX 5070 Ti fiyatı açıklandı

Alaxel

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şimdi NVIDIA'nın 750 dolardan açıkladığı FE modelini Gigabyte, MSI, ASUS gibi marklar 950 veya 1000 dolar arası satmaktadır. Bizim ülkemizde ASUS TUF 55.000 TL yani ASUS TUF 1.514 dolar arkadaşlar 1500 dolar ne ya Allah aşkına bu kadar olmaz ya. Kartı satarak üretenin kazancının iki katını kazanıyorlar.

Arkadaşım alacaktı ekran kartını 18000 TL'ye satıp üstüne 20000 gibi bir fiyat koymayı bekliyordu ki arkadasımda bende dehset hayal kırıklıgına ugradık

5000 serisi kart fiyatlarına tam hakim değilim ama pahalı bir fiyat değil mi? O bütçede 7900XT sistem toplanabiliyor bence çok gereksiz.
pahalı ne demek pahalıdan da kötü abi adamlar 750 dolar diyor firmalar soğutucu , termal macun , termal pad , fan ve karı ekleyip 950-1000 dolar arası satıyor bizimkiler 1500 dolara satıyor yuh artık yanı bunu bir sınırı olmalı

Bayağı kazıkmış hocam. Bana kalsa 7900XT sistem toplardım

Hayır ben şunu anlamıyorum, yurt dışında adamlar 750 doların üstüne termal macun, fan , ve blok parasını ve karını ekleyip 900 -1050 dolar diyor ki bizimkiler alıp satıyor üzerine kar koyup bize satıyor arkadaş adamlar bu kadar malzeme ekleyip kar koyup 250 dolar 300 dolar ekliyor sen alıp bana satıyorsun üzerine 500 dolar koyuyorsun bunu hiç kimse savunmasın

Ürünün yurt dışı fiyatında bir sorun yok. Tamamen Türkiye piyasasıyla alakalı bir yorum yapmışsınız ki bunu da NVIDIA kendisi düzeltemez bizim satıcıların sorunu.

Bu durumu savunmak gerçekten imkânsız. Yurt dışındaki üretici zaten kartı belirli bir maliyetle üretiyor, üzerine soğutma sistemi ekliyor, işçilik ve ar-ge maliyetlerini koyuyor, sonra da kendi kârını ekleyerek satıyor. Ancak bizdeki satıcılar, hiçbir ekstra üretim sürecine dahil olmadan, sadece ürünü alıp üzerine devasa bir kâr marjı koyarak satıyor. Bu da mantıksız fiyat artışlarına neden oluyor. Almamalıyız.

kesinlikle almam 3070 ile devam 6000 serisini beklerim daha iyi bu dediğin gibi
kartı + soğutucu malzeme + kar + AR-GE = 900 -1050 dolar iken bizimkiler alıp direk 500 dolar kar koyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…