AMD yeni ekran kartları sayesinde ve stok durumu düzelirse 5070 TI fiyatı düşebilir. Uyguna RTX 4070 TI Super bulursan da pişman olmazsın. Galax RTX 4070 TI Super'i 34 bin TL'ye aldım mesela ben. 1440P'de yeter de artar bana. Monitörüm 180 HZ, ileride 240 HZ Oled'e geçeceğim ve ilerde de yeter bana bu kart. Uyguna bulursanız RTX 4070 TI Super alınabilir ama gidip 40 bin TL bandında da almayın.Merhaba, yeni sistem topladım tek eksik ekran kartı kaldı. Sizce 37 bin liraya şu an 4070 Ti Super mi almalıyım yoksa beklemeli miyim? Siz olsanız ne yapardınız?
AMD yeni ekran kartları sayesinde ve stok durumu düzelirse 5070 Ti fiyatı düşebilir. Uyguna RTX 4070 Ti Super bulursan da pişman olmazsın. Galax RTX 4070 Ti Super'i 34 bin TL'ye aldım mesela ben. 1440P'de yeter de artar bana. Monitörüm 180 Hz, ileride 240 Hz OLED'e geçeceğim ve ileride de yeter bana bu kart. Uyguna bulursanız RTX 4070 Ti Super alınabilir ama gidip 40 bin TL bandında da almayın.
Ona emin değilim. Üst seviye RTX 4000 kartların üretimi bitti biliyorum. RTX 5070 TI inse kaça iner ve aradaki fark önemli. En ucuz RTX 5070 TI 47 bin TL. Dediğiniz fiyatla 10 bin TL fark var. Yüzdesel fiyat farkıyla alınan FPS farkı yüzdesine bakmak lazım. Bir de TL başına kaç FPS alacaksın o da karşılaştırırken önemli.Fiyatı arttı maalesef, ama 37 bine değmez diyorsunuz yani?
Ona emin değilim. Üst seviye RTX 4000 kartların üretimi bitti biliyorum. RTX 5070 Ti inse kaça iner ve aradaki fark önemli. En ucuz RTX 5070 Ti 47 bin TL. Dediğiniz fiyatla 10 bin TL fark var. Yüzdesel fiyat farkıyla alınan FPS farkı yüzdesine bakmak lazım. Bir de TL başına kaç FPS alacaksın o da karşılaştırırken önemli.
Yabancı incelemeler bu dediklerimi yapıyor. Çekilen WATT başına FPS değerlerine de bakıyor adamlar. Her türlü tablo ile resmin bütününü gösteriyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.