RTX 5070 Ti fiyatları düşer mi?

ibrahmm1907

Femtopat
Daha fazla  
ASUS marka kartlarda fiyatlarda düşüş olmayacak gibi duruyor. Aksine daha da artmaya başladı. İlerleyen zamanlar da fiyatlar düşer mi? Düşüncelerinizi merak ettim.

Son düzenleme:
Minimum 1 yıldan önce gelmez super serisi. O da kesin değil zaten, 3000 serisinde gelmemişti, belki 5000 serisinde de çıkarmazlar.

Bana çıkar gibi geliyor. NVIDIA'nın bu hem bozuk kart hem yanan güç girişleri hem de kas gücündeki minimal artışından dolayı yediği haltı temizlemesi gerekiyor ve bence bunun farkındalar.

Stoklar artarsa düşer ama önerilen fiyatlara asla gelmeyecektir. Kart alacaksan 9070 XT'lere bakmanı öneririm. 5070 Ti ile arasında 8-9 bin ₺ fiyat farkı var.

Bilmiyorum ya NVIDIA'nın teknolojisi ve sürücüleri bana daha çok güven veriyor. AMD kartlar da yazılım sorunları tekrar yaşanır korkusu var açıkçası. NVIDIA olsun kafam rahat olsun kafasındayım aslında. 5070 Ti de kararlıyım ama fiyatlar 45-47 arası olsa kapacağım hemen.

5070 Ti de kararlıyım ama fiyatlar 45-47 arası olsa kapacağım hemen.

Bunu alın o halde. 40.600 ₺.

TL bazında düşmese de dolar bazında düşmesine kesin gözüyle bakıyorum. Şu an avrupa önerilen fiyatının (€849) çok üstünde. Normalde ülkemizde ekran kartları avrupa önerilen fiyatına çok yakın hatta bazen altında olabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı