Palit Gamingpro Geforce Rtx 5070 Ti MPN NE7507T019T2-GB2031A 16 GB GDDR7 256 Bit ARGB Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Palit gibi markalara yönelmek istemiyorum bu işleri detaylı bilen birisi değilim. İlk defa masaüstü sistem topluyorum Gaming laptopla geçindik bu zamana kadar bilindik markalara yöneliyorum. Daha iyi bilenler illaki vardır aramızda aydınlatırsa sevinirim
Palit gibi markalara yönelmek istemiyorum bu işleri detaylı bilen birisi değilim. İlk defa masaüstü sistem topluyorum Gaming laptopla geçindik bu zamana kadar bilindik markalara yöneliyorum. Daha iyi bilenler illaki vardır aramızda aydınlatırsa sevinirim
Mesela bu kart Shadow 3X ile Ventus 3X arasındaki fark ne aradaki fiyat farkı soğutucu kalitesi mi materyal kalitesi mi yazılım mı bilmiyorum.
Palit kötü bir marka değildir ve ekran kartının ömrünü kısaltmaz. Diğer markalarla performans farkı minimal düzeyde, fiyat farkına değmez.
Ekran kartının ömrünü etkileyen PSU, anakart kalitesi, kasa içi hava sirkülasyonu gibi daha önemli etkenler var. Ancak dediğim gibi tekrar ediyorum şu an fiyatlar şişik. Hak ettiği fiyatlar 40 bin TL üzeri kesinlikle değil. Aceleniz yoksa önümüzdeki dönemlerde (6 ay- 1 sene) dolar bazında fiyatlar gerileyecektir.
Stok sorunu olduğu için 5070 ti arz talebe göre fiyatlandı. Almanya fiyatlarıyla karşılaştırıldığında ülkemizdeki 5070 fiyatları Almanya fiyatlarıyla birebir olmasına rağmen 5070 ti fiyatları Almaya fiyatlarının çok üstünde.