RTX 5070 Ti hazır sistem önerisi

Venusse

Hectopat
Daha fazla  

Anakartı düşürmek yerine işlemci 7700 yapılabilir.

5080'den düşmeden düşürmeye çalıştım ancak bu kadar olabildi. 4.5K düştü. Fakat 750W yeter mi emin değilim kaba hesap yapınca yetiyor.

Bütçe 89K olmuyorsa isterseniz 5070 Ti'a düşelim diğer parçalar sağlam olsun en azından.
Hocam merhaba. 70 bin bandında i7 14th+5070ti sistem toplamayı düşünüyorum zaten sistemide hazır buldum ve bu sistemin içine Msi wifi anakartta dahil. İ7 14th yerine geçebilecek Amd işlemcisi hangisi acaba oynadığım oyunlar fizik tabanlı olduğu için işlemci çok önemli.
O bütçede zorlasak 5080 bile toplanır. 5070Tİ olursa parçalar daha kaliteli olur. Toplama olur mu?

Hocam merhaba. 70 bin bandında i7 14th+5070 Ti sistem toplamayı düşünüyorum zaten sistemide hazır buldum ve bu sistemin içine MSI Wi-Fi anakartta dahil. i7 14th yerine geçebilecek AMD işlemcisi hangisi acaba oynadığım oyunlar fizik tabanlı olduğu için işlemci çok önemli.

Sistemi atabilir misiniz? Ben Intel önermiyorum. Toplama olur mu? Maksimum bütçe nedir?

Hocam merhaba. 70 bin bandında i7 14th+5070ti sistem toplamayı düşünüyorum zaten sistemide hazır buldum ve bu sistemin içine Msi wifi anakartta dahil. İ7 14th yerine geçebilecek Amd işlemcisi hangisi acaba oynadığım oyunlar fizik tabanlı olduğu için işlemci çok önemli.
Parçaları seçersen 72k ya falan güzel birşey çıkar (soğutucuyi ayrı Alman gerekebilir)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı