RTX 5070 Ti için darboğaz yapmayacak işlemci önerisi

Bütçe
15 bin

Efeyius

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, oncellikle ben RTX 5070 Ti ekran kartı alacağım ve yanında işlemci ne koyarsam koyayım darbogaz oranı cok fazla oluyor. Monitörüm 1080p suanlık fakat en gec 1 seneye 2K almayı dusunuyorum. Bütçem en fazla 15 bin (cok aşmayacak sekilde ustune cıkabilirim) işlemci onerirseniz sevinirim, ayrıca işlemci aldım ve 1080p cozunurlukte 6 ay kullandım diyelim, 2K'ya gectigimde o 6 aylık sürede ekran kartına bir sorun olabilir mi darbogaz sebebiyle? Şimdiden cok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Amac tamamen oyunsa ve render performansı pek onemli degilse 7800x3D, render performansı onemliyse 9700X.

Amac tamamen oyunsa ve render performansı pek onemli degilse 7800x3D, render performansı onemliyse 9700X.

Amacım tamamen oyun. 7800x3D hesaplama yaptığımda CPU gorevi %10 ustunde cıkıyor bir sorun olmaz degil mi? Ayrıca cok teşekkürler.

Oyunlarda 3D işlemci daha iyi performans verir. Özellikle FPS ise. 7800x3D derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…