YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.954 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #11 cozuaks dedi: AMD ekran kartlarında pek yokum açıkçası. NVIDIA ekran kartları kullandım bu zamana kadar. İşlemcide de AMD kullanıyorum sadece. Intel düşünmem mesela. Teşekkürler. Anakart ve işlemci açısından biraz daha bütçe ayırıp böyle bir geçiş yapabilirim. Genişletmek için tıkla... İşlemci olarak bütçe arttırabilirseniz 9600X alın.
cozuaks dedi: AMD ekran kartlarında pek yokum açıkçası. NVIDIA ekran kartları kullandım bu zamana kadar. İşlemcide de AMD kullanıyorum sadece. Intel düşünmem mesela. Teşekkürler. Anakart ve işlemci açısından biraz daha bütçe ayırıp böyle bir geçiş yapabilirim. Genişletmek için tıkla... İşlemci olarak bütçe arttırabilirseniz 9600X alın.
cozuaks Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #12 @YüzbaşıJohnPrice @Xitana @Merdt konu üzerinde cevaplarınız için teşekkürler.