RTX 5070 Ti için markası önerisi

CCAKE

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba RTX 5070 Ti alacağım fakat hangi markadan alsam bilemedim. Parasını hak eden kazık olmayan hangi model var? Mesela 50-55'e satılıyor MSI ASUS gibi markalarda fakat palittede 45'e var RTX 5070 Ti anlamadım niye bu 10 bin lira daha ucuz olduğunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üreticiye göre değişir en önemlisi marka bağımlığı MSI ASUS vb. bunlar reklam yaptığından dolayı diğer markala göre biraz daha fiyat farkı olabiliyor FPS farkı olacak diye korkuyorsanız öyle bir şey olamaz hepsi aynı chip kullanıyor sadece soğutma bloğu kalitesi devreye giriyor burada ben Zotac Solid sff 5070 Ti kullanıyorum size de bu modeli tavsiye ederim soğutma olarak gerçekten muazzam.

Üreticiye göre değişir en önemlisi marka bağımlığı MSI ASUS vb. bunlar reklam yaptığından dolayı diğer markala göre biraz daha fiyat farkı olabiliyor FPS farkı olacak diye korkuyorsanız öyle bir şey olamaz hepsi aynı chip kullanıyor sadece soğutma bloğu kalitesi devreye giriyor burada ben Zotac Solid sff 5070 Ti kullanıyorum size de bu modeli tavsiye ederim soğutma olarak gerçekten muazzam.
anladım. mesela bir yorum gördüm "chamber yok dikkat ederek alın" böyle yazıyordu kafamda sanki 40 - 45 e satılan rtx5070ti modelleri dandik diğerleri daha sağlammış gibi bir şey geldi aklıma

Anladım. Mesela bir yorum gördüm "chamber yok dikkat ederek alın" böyle yazıyordu kafamda sanki 40 - 45'e satılan RTX5070 Ti modelleri dandik diğerleri daha sağlammış gibi bir şey geldi aklıma

Palit de çok güzel marka kötü değil tabii ki sadece soğutma olarak farklılık gösterecek alımabilir kart ama bütçene 5K ekleyip Zotac alabilirsin onun soğutma teknolojisi Palit'e göre daha üstün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı