RTX 5070 Ti için monitör önerisi

xegehanx45

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bir monitör alacağım. Ekran kartım 5070 Ti ve işlemcim 7800x3D ama hangi monitörü alsam karar veremedim. Sizce:
Gigabyte GS27Q X
ASUS TUF Gaming VG27AQML1A.
Gigabyte GS27Q XA.
Hangisi daha iyidir? Çok kararsız kaldım, yardımcı olur musunuz? Şu anda TUF Gaming düşünüyorum. Teşekkürler.

G65B.

Bütçe nedir? 10-15k arası ise G65B al gec.

14K Max.

Onu da düşündüm ancak IPS VA'dan daha iyi demişler ve ben daha önce hiç Curved kullanmadığım için nasıl olur bilmiyorum hiç CS falan oynarken uzun kullanımda sorun yaşatır mı? Bir de yapay zekaya sorduğumda ghosting yapabilir demişti kullanan var mı hiç?

14K Max.

Onu da düşündüm ancak IPS VA'dan daha iyi demişler ve ben daha önce hiç Curved kullanmadığım için nasıl olur bilmiyorum hiç CS falan oynarken uzun kullanımda sorun yaşatır mı?

G65B'nin kullandigi VA ust duzey. IPS'lerden daha iyi. Curved olması da ozellikle hikayeli oyunlarda ve filmlerde cok daha iyi oluyor.

Eğer sadece CS için kullanacaksan Gigabyte iyi diye biliyorum. @bluerr hocam daha iyi bilir.

Eğer sadece CS için kullanacaksan Gigabyte iyi diye biliyorum. @bluerr hocam daha iyi bilir.

Hikayeli oyunları da oynuyorum ama genelde DayZ Rust CS:GO gibi oyunları oynuyorum oncelikle eğer ghosting falan olmuyorsa bende G65B düşünmüştüm ilk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…