Atayım hocam. Buyurun:Şimdi gördüm hocam. Yan kapak derken o kısımdan bahsetmedim. Öbür kısımdaki kabloların olduğu yerdeki kapak.
Atayım hocam. Buyurun:
Hocam o 4 vidayı nereden çıkartacağım. Anlamadım. Ayrıca çıplak elle sürsem, anakart gibi statik elektrik yapmaz değil mi?Eki Görüntüle 2519534
Öbür kısımda kalmış etiket. Kasanın arkasındaki 4 adet vida yı çıkarıp PSU'nun öbür yüzüdeki etiketi atabilir misin?
Çarpmaz fakat tam emin olmak istiyorsan 10 saniye kadar kasanın güç düğmesine bas çek yap. Sonrada 30 saniye basılı tut. Bu içindeki kondansatörlerin boşalmasını sağlar.Hocam o 4 vidayı nereden çıkartacağım. Anlamadım. Ayrıca çıplak elle sürsem, anakart gibi statik elektrik yapmaz değil mi?
Hocam kasayı takip çalıştırırken yapacağım değil mi? Ayrica 4 vida yerini bulamadimÇarpmaz fakat tam emin olmak istiyorsan 10 saniye kadar kasanın güç düğmesine bas çek yap. Sonrada 30 saniye basılı tut. Bu içindeki kondansatörlerin boşalmasını sağlar.
Yok hayır çalışırken değil. Güç kablosunu çıkar komple. O şekildeyken bas. Bilgisayar güç gitmemesi lazım.Hocam kasayı takip çalıştırırken yapacağım değil mi? Ayrica 4 vida yerini bulamadimSize zahmet yardım edebilir misiniz?
Kasanın arkasının fotoğrafını atabilir misin?Hocam kasayı takip çalıştırırken yapacağım değil mi? Ayrica 4 vida yerini bulamadimSize zahmet yardım edebilir misiniz?
Şuan kasaya dışarıdan bir kablo bağlı değil. Güç kablosu derken onu kastettiğiniz sanırım.Yok hayır çalışırken değil. Güç kablosunu çıkar komple. O şekildeyken bas. Bilgisayar güç gitmemesi lazım.
Şu an kasaya dışarıdan bir kablo bağlı değil. Güç kablosu derken onu kastettiğiniz sanırım.
Dediğinizi yapıyorum simdi.
Evet onu kast ediyorum.Şuan kasaya dışarıdan bir kablo bağlı değil. Güç kablosu derken onu kastettiğiniz sanırım.
Dediğinizi yapıyorum simdi
Atıyorum hocam.Eki Görüntüle 2519548
Şu kısmı biraz daha ışıkla atabilir misin pek belli olmuyor.
Evet onu kast ediyorum.